ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

W800 | HD Ready | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Android TV)

W800 Series
W800 | HD Ready | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Android TV): εικόνα

80 cm (32")

KD-32W800

Ενδεικτικά από

450,00 €

Μπροστινή όψη της τηλεόρασης BRAVIA W800
Λήψη από μπροστά και υπό γωνία της τηλεόρασης BRAVIA W800
Λήψη από πίσω και υπό γωνία της τηλεόρασης BRAVIA W800
Λεπτομέρεια πλαισίου της τηλεόρασης BRAVIA W800
Μπροστινή λήψη της τηλεόρασης BRAVIA W800 με βάση
Μπροστινή όψη της τηλεόρασης BRAVIA W800

Χαρακτηριστικά

Εικόνα αεροπλάνου που δείχνει λεπτομέρεια HDR

Υψηλό δυναμικό εύρος

Απολαύστε συναρπαστικές ταινίες και βιντεοπαιχνίδια σε ζωηρή λεπτομέρεια HDR. Αυτή η τηλεόραση είναι συμβατή με διάφορα φορμά HDR, όπως HDR10 και Hybrid Log-Gamma.

Λογότυπο BRAVIA ENGINE

BRAVIA ENGINE

Με πλήρη ψηφιακή επεξεργασία, το BRAVIA ENGINE παράγει εικόνες υψηλής ανάλυσης, με λιγότερο θόρυβο τόσο από το ψηφιακό όσο και από το αναλογικό σήμα υψηλής ανάλυσης. Επιπλέον, μεγιστοποιεί την ισχύ της συσκευής για να βελτιώσει το χρώμα και την αντίθεση, για να απολαμβάνετε πλήρες ζωηρό χρώμα και βάθος.

Φίλοι και οικογένεια απολαμβάνουν ψυχαγωγία σε Android TV

Android TV™

Βρείτε το περιεχόμενο ψυχαγωγίας που ονειρεύεστε, απλώς προφέροντας δυνατά τις επιθυμίες σας. Με τον προηγμένο φωνητικό έλεγχο αυτής της Android Smart TV, μπορείτε να απολαύσετε ταινίες και εκπομπές από εφαρμογές ή να μεταδώσετε περιεχόμενο στη στιγμή.  

Γυναίκα που ελέγχει την τηλεόραση με τη φωνή της

Φωνητική αναζήτηση

Βρείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο πιο γρήγορα από ποτέ χρησιμοποιώντας τη φωνή σας. Με τη φωνητική αναζήτηση, πείτε αντίο στην περίπλοκη πλοήγηση ή στην κουραστική πληκτρολόγηση. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι μια ερώτηση.

Λογότυπο Chromecast built-in

Chromecast built-in

Το Chromecast σάς επιτρέπει να προβάλλετε τα αγαπημένα σας βίντεο, παιχνίδια και εφαρμογές, σε πλήρη ποιότητα, από την κινητή συσκευή σας σε τηλεόραση με Chromecast built-in. Ένα απλό πάτημα στο κουμπί "Cast" στη συσκευή σας Android ή iOS είναι ό,τι χρειάζεστε για να δείτε ό,τι σας αρέσει σε μεγάλη οθόνη. Κάντε μετάδοση του περιεχομένου που θέλετε και μετά συνεχίστε την περιήγηση στο τηλέφωνο ή το tablet σας.

Λογότυπο USB HDD REC

USB HDD REC

Αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας προγράμματα σε εξωτερικό σκληρό δίσκο USB για να τα βλέπετε όποτε θέλετε. Το USB HDD REC επιτρέπει την εγγραφή ψηφιακών μεταδόσεων σε συσκευή USB HDD χωρητικότητας έως 2 TB, με ένα άγγιγμα και με χρονοδιακόπτη. Την ώρα που παρακολουθείτε ένα πρόγραμμα, απλώς πατήστε το REC για να ξεκινήσει η εγγραφή, η οποία θα σταματήσει αυτόματα όταν τελειώσει το πρόγραμμα.

Λογότυπο οικολογικού προγράμματος "Road to Zero"

Ανακύκλωση. Ανανέωση. Μείωση.

Οι τηλεοράσεις BRAVIA συνεισφέρουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Η λειτουργία απενεργοποίησης οθόνης βοηθάει στην εξοικονόμηση ενέργειας, απενεργοποιώντας την εικόνα της οθόνης, χωρίς να χρειάζεται να τεθεί η τηλεόραση σε πλήρη λειτουργία αναμονής, ώστε να απολαμβάνετε τον ήχο.

Οικολογικές λειτουργίες

Προδιαγραφές

Απολαύστε μια υπέροχη εμπειρία ψυχαγωγίας, με ανάλυση εικόνας κοντά στο Full HD, Android TV™ και κρυστάλλινο ήχο.

Σχεδίαση με γνώμονα το περιβάλλον

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ SONY ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

  • Ο δυναμικός έλεγχος οπίσθιου φωτισμού ή έλεγχος φωτισμού σε επίπεδο pixel βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση, προσαρμόζοντας τον φωτισμό της οθόνης, όταν αλλάζει το περιεχόμενο της εικόνας

  • Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας εξοικονομεί ενέργεια, προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα της οθόνης

  • Η λειτουργία απενεργοποίησης οθόνης βοηθάει στην εξοικονόμηση ενέργειας, απενεργοποιώντας την εικόνα της οθόνης, χωρίς να χρειάζεται να τεθεί η τηλεόραση σε πλήρη λειτουργία αναμονής, ώστε να απολαμβάνετε τον ήχο