TRULY WIRELESS

Ακουστικά Truly Wireless WF-C500

WF-C500
Ακουστικά Truly Wireless WF-C500: εικόνα

orangegreenwhiteblack

Ενδεικτικά από

100,00 €

Ρίξτε μια ματιά στα ακουστικά WF-C500
Μια πιο ευχάριστη εμπειρία ακρόασης

Το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE) της Sony αποκαθιστά τον ήχο υψηλής ποιότητας και τη σταδιακή εξασθένηση έντασης στο κομμάτι, για πιο αυθεντική εμπειρία. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του ισοσταθμιστή στην εφαρμογή Sony | Headphones Connect.

Λογότυπο για DSEE

Κάντε τον ήχο της μουσικής σας πιο φυσικό

Όταν η αρχική πηγή της μουσικής συμπιέζεται, οι υψηλές συχνότητες που εμπλουτίζουν κάθε κομμάτι χάνονται. Το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE) της Sony τις αποκαθιστά πιστά, για να σας προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας, που πλησιάζει την πρωτότυπη εγγραφή.

Ο δικός σας ήχος, όπως σας αρέσει.

Προσαρμόστε τον ήχο στις προτιμήσεις σας. Επιλέξτε την κατάλληλη ποιότητα ήχου για τη μουσική σας, από μια ποικιλία προεπιλεγμένων ρυθμίσεων. Ή αποθηκεύστε τις δικές σας προεπιλογές, με τις προσαρμογές ισοσταθμιστή του Sony│Headphones Connect.

Απεικόνιση του τρόπου προσαρμογής του ήχου με τη λειτουργία ισοσταθμιστή στην εφαρμογή Sony Headphones Connect
Μικρά και ελαφριά, με τέλεια εφαρμογή

Το μικρό μέγεθος των ακουστικών προσφέρει άνετη και σταθερή εφαρμογή. Το στρογγυλό σχήμα χωρίς γωνίες διασφαλίζει την άνετη χρήση, ώστε να μην αποσπάστε από ό,τι έχει πραγματικά σημασία, δηλαδή η μουσική.

Εργονομική σχεδίαση επιφάνειας

Από την κυκλοφορία των πρώτων ακουστικών in-ear το 1982 (MDR-E252), μελετήσαμε τεράστιο όγκο δεδομένων από όλο τον κόσμο, για το σχήμα του αυτιού. Τα ακουστικά WF-C500 είναι προϊόν αυτής της έρευνας και συνδυάζουν σχήμα που ταιριάζει στην κοιλότητα του αυτιού με νέα εργονομική σχεδίαση, για πιο σταθερή εφαρμογή.

Απεικόνιση της άνετης εφαρμογής του ακουστικού WF-C500 στο αυτί ενός ατόμου.
Θήκη σε μέγεθος τσέπης, που χωράει παντού

Η κυλινδρική θήκη φόρτισης είναι εξαιρετικά μικρή και μεταφέρεται εύκολα σε μια τσέπη ή τσάντα, για να παίρνετε τα ακουστικά σας παντού μαζί σας. Το διάφανο καπάκι με υφή παγωμένου γυαλιού της δίνει μια κομψή αίσθηση πολυτέλειας.

Μπροστινή όψη σε μαύρα ακουστικά WF-C500
Εύκολος χειρισμός με κουμπιά

Με τα κουμπιά των ακουστικών WF-C500 χειρίζεστε την αναπαραγωγή, διακοπή ή παράλειψη κομματιών και τη ρύθμιση της έντασης, αλλά επιπλέον, έχετε εύκολη πρόσβαση στο Voice Assistant του smartphone και στις κλήσεις hands-free.

Εικονίδιο κλήσεων hands-free
Εύκολες και καθαρές κλήσεις hands-free

Στις κλήσεις hands-free, συνομιλείτε ελεύθερα και τώρα πιο καθαρά από ποτέ, με ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής ποιότητας. Δεν χρειάζεται καν να βγάλετε έξω το κινητό σας.

Εικονίδιο συμβατότητας με Voice Assistant
Συμβατό με τη λειτουργία Voice Assistant

Με ένα πάτημα κουμπιού συνδέεστε με το Voice Assistant του smartphone, και παίρνετε οδηγίες, παίζετε μουσική, επικοινωνείτε με τις επαφές σας και πάρα πολλά άλλα.

Εικονίδιο Fast Pair
Βρείτε εύκολα τα ακουστικά, με Fast Pair

Με το Fast Pair, η σύζευξη των ακουστικών με συσκευές Android™ είναι εύκολη. Με ένα πάτημα, εμφανίζονται οι οδηγίες για εύκολη σύζευξη των WF-C500 με συσκευές Android™ μέσω Bluetooth®. Επίσης, βρίσκετε εύκολα τα ακουστικά σας, καλώντας τα ή ελέγχοντας την τελευταία καταγεγραμμένη τοποθεσία τους στο smartphone σας. 

Εικονίδιο Swift Pair
Συνδέστε εύκολα το PC σας με Swift Pair

Το Swift Pair κάνει εύκολη και γρήγορη τη σύζευξη των ακουστικών WF-C500 με PC με Windows 10, μέσω Bluetooth®. Η επιλογή της σύζευξης εμφανίζει την οδηγία σύζευξης με κοντινές συσκευές με Windows 10.

Εικονίδιο μπαταρίας 10 ώρες + 10 ώρες
Ακρόαση ολόκληρη την ημέρα και φόρτιση σε λίγα λεπτά

Απολαύστε έως και 20 ώρες ακρόασης, χάρη στην εύχρηστη θήκη φόρτισης. Και, αν πρέπει να φορτίσετε βιαστικά, με μια γρήγορη φόρτιση 10 λεπτών έχετε έως και μία ώρα αναπαραγωγής.

Εικονίδιο IPX4
Αντοχή στο κατάβρεγμα και στον ιδρώτα

Με αξιολόγηση αντοχής στο νερό IPX4, αυτά τα ακουστικά δεν φοβούνται το νερό και τον ιδρώτα. Συνεχίστε να κινείστε και να ακούτε μουσική.

Εικονίδιο μοναδικού ακουστικού
Ένα μονό ακουστικό, ιδανικό για multitasking

Αν θέλετε να ακούτε μουσική και να μιλάτε ταυτόχρονα, βγάλτε μόνο το ένα ακουστικό από τη θήκη φόρτισης και χρησιμοποιήστε το κανονικά.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα

(A) Συμβατική μετάδοση Bluetooth® από Α σε Δ. (B) WF-C500 L/R Ταυτόχρονη μετάδοση Bluetooth® σε Α/Δ.

Σταθερή, αξιόπιστη συνδεσιμότητα Bluetooth® 

Το τσιπ Bluetooth®, που μεταδίδει ήχο στο δεξί και αριστερό αυτί ταυτόχρονα, σε συνδυασμό με τη βελτιστοποιημένη σχεδίαση κεραίας, διασφαλίζουν σταθερή σύνδεση και εξαιρετική ακρόαση Η μικρή καθυστέρηση ήχου προσφέρει και απολαυστική θέαση.

Πιστοποιημένα ακουστικά για εξατομικευμένη εμπειρία

Με τα πιστοποιημένα ακουστικά Sony 360 Reality Audio και την εφαρμογή Sony | Headphones Connect, που αναλύουν το σχήμα του αυτιού σας, έχετε μια βελτιωμένη, καθηλωτική εμπειρία μουσικής.

Εικόνα τριών μπολ που περιέχουν βιώσιμα υλικά
Με γνώμονα τη βιωσιμότητα

Τα προϊόντα Sony σχεδιάστηκαν με γνώμονα την κομψότητα, αλλά και το περιβάλλον. Το υλικό συσκευασίας των WF-C500 δεν περιέχει πλαστικό, αντανακλώντας τη δέσμευση της Sony για μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των προϊόντων και των πρακτικών της.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Ανακαλύψτε την ελευθερία της συνδεσιμότητας Bluetooth® με τα μικρά ακουστικά WF-C500 Truly wireless με Bluetooth®. Συνδυάζουν ήχο υψηλής ποιότητας με μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρία, εξατομίκευση ήχου, ευκολία χρήσης και αντοχή στο νερό, για μουσική ψυχαγωγία παντού.
  • Το DSEE™ αποκαθιστά τους ήχους υψηλής συχνότητας και σταδιακής εξασθένησης που χάνονται στη συμπίεση.

  • Ρυθμίστε με ακρίβεια τον ήχο σας με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect

  • Διάρκεια ζωής μπαταρία 10 ώρες, σύνολο 20 ώρες με τη θήκη φόρτισης

  • Splashproof και με προστασία από τον ιδρώτα κατηγορίας IPX4

  • Προαιρετική χρήση μόνο του ενός ακουστικού

ΜΟΝΑΔΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
5,8 mm
ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ (ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ BLUETOOTH®)
20 Hz - 20.000 Hz (δειγματοληψία 44,1 kHz)
DSEE
Ναι
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον