WM1ZM2

Απόλυτη ακουστική ικανοποίηση

Μέρος των Signature Series, το WM1ZM2 ορίζει ένα νέο σημείο αναφοράς στην αυθεντική ποιότητα ήχου και το επίπεδο ακρόασης. Φτιαγμένο με ποιοτικά υλικά και προσοχή στη λεπτομέρεια, προσφέροντας εύκολη λήψη και streaming μουσικής, θα απολαύσετε τον ήχο στα καλύτερά του. 

Signature Series

One Signature Sound

Απογειώνουμε την εμπειρία ήχου υψηλής ανάλυσης, από την απλή ακρόαση στην πλήρη αίσθηση και συναίσθηση.
Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στο WM1ZM2
Καθαρά υλικά για καθαρό ήχο

Παρά τη φήμη για δύσκολη επεξεργασία του χαλκού χωρίς οξυγόνο (OFC), το WM1ZM2 διαθέτει ένα επίχρυσο περίβλημα OFC, όπως ο προκάτοχός του. Αυτήν τη φορά όμως, η καθαρότητα του OFC αγγίζει το 99,99%, προσφέροντας ακόμη περισσότερα πλεονεκτήματα για ποιότητα ήχου και εξαιρετική ανθεκτικότητα. Τα μπάσα είναι καθαρά και δυνατά, η ατμόσφαιρα πιο διευρυμένη, ενώ οι μέσες και υψηλές συχνότητες ακούγονται πανέμορφα.

Πιστή αναπαραγωγή ήχου

Η τεχνολογία ψηφιακού ενισχυτή S-Master™ HX, που αναπτύχθηκε ανεξάρτητα για το Walkman®, είναι συμβατή με την εγγενή μορφή DSD, και υποστηρίζει υψηλή ισχύ εξόδου. Μειώνει την παραμόρφωση και τον θόρυβο σε μεγάλο εύρος συχνοτήτων, για πλούσιο ήχο που ενισχύεται από νέες συγκολλήσεις που δεν περιέχουν μόλυβδο.


Ακόμη πιο ισχυρή τροφοδοσία

Εμπνευσμένο από το DMP-Z1, η κορυφαία ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής WM1ZM2 διαθέτει ακόμη πιο ισχυρή τροφοδοσία από τον προκάτοχό της, τόσο στο αναλογικό όσο και στο ψηφιακό μπλοκ.

Κοντινή λήψη της πλακέτας κυκλώματος με μεγάλο συμπαγή πυκνωτή υψηλού πολυμερούς
Μεγάλος συμπαγής πυκνωτής υψηλού πολυμερούς

Ως βοήθημα μπαταρίας για το μπλοκ ενισχυτή, ο μεγάλος συμπαγής πυκνωτής υψηλού πολυμερούς προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα και χαμηλή αντίσταση. Χάρη στην ικανότητά του να παρέχει μεγάλες ποσότητες ισχύος στη στιγμή, μπορεί να αποδίδει έξοδο σήματος ακριβείας, αποτρέποντας την απότομη πτώση της τάσης. Προσφέρει ισχυρά και ακριβή μπάσα και καθαρά φωνητικά.

Πυκνωτής FT CAP3 (πυκνωτής υψηλού πολυμερούς)

Ειδικά κατασκευασμένο για τη Sony και ρυθμισμένο από τους μηχανικούς της Sony, το FT CAP3 υιοθετείται για όλους τους πυκνωτές παράκαμψης στην τροφοδοσία μπλοκ ήχου. Έχει βοηθήσει στη βελτίωση της έκφρασης ήχου και τη δημιουργία ομαλότερου ήχου, με πιο ευρύ ηχητικό πεδίο, μεγαλύτερη καθαρότητα και σφιχτά μπάσα.

Πλακέτα κυκλώματος με FT CAP3 (πυκνωτής υψηλού πολυμερούς)
Μπλοκ κυκλώματος από χαλκό χωρίς οξυγόνο σε σκούρο φόντο
Μπλοκ κυκλώματος από χαλκό χωρίς οξυγόνο

Ένα μπλοκ κυκλώματος από χαλκό χωρίς οξυγόνο καλύπτει το ψηφιακό μπλοκ, για ενίσχυση της ψηφιακής γείωσης και βελτίωση της θωράκισης θορύβου από στοιχεία ψηφιακού μπλοκ, όπως ο επεξεργαστής εφαρμογής και οι συσκευές μνήμης. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα καθαρός ήχος.

Πλακέτα κυκλώματος με πυκνωτές υψηλού πολυμερούς
Πυκνωτές υψηλού πολυμερούς

Οι πυκνωτές υψηλού πολυμερούς μέσα στο WM1ZM2 χρησιμοποιούνται για ενίσχυση της τροφοδοσίας ρεύματος του μπλοκ ενισχυτή για μη ισορροπημένη έξοδο, βελτιώνοντας την απόδοση αναπαραγωγής των χαμηλών συχνοτήτων, για μια πιο διευρυμένη εμπειρία ακρόασης.

Πλακέτα κυκλώματος με πυκνωτές μεμβράνης
Πυκνωτές μεμβράνης

Χάρη στους υψηλής ποιότητας πυκνωτές μεμβράνης που μεταφέρουν την τάση στις συχνότητες με γραμμική απόκριση, μειώνεται η παραμόρφωση και ο θόρυβος.

Πλακέτα κυκλώματος με επαγωγείς περιτύλιξης
Επαγωγείς περιτύλιξης

Αντικαθιστώντας τον συμβατικό πυκνωτή με προστατευτική επίστρωση, οι επαγωγείς περιτύλιξης στην τροφοδοσία του ψηφιακού μπλοκ συμβάλλουν σε καθαρό ήχο. 

Ο εξαιρετικός ήχος ξεκινά από τα εξαιρετικά εξαρτήματα

Για να πετύχουμε την εξέλιξη στην ποιότητα ήχου στο WM1ZM2 δεν αναβαθμίσαμε απλά διάφορα εξαρτήματα, τα συναρμολογήσαμε και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

KIMBER KABLE® 

Το υλικό καλωδίωσης από τη βάση ενισχυτή στην υποδοχή ακουστικών έχει αναβαθμιστεί σε KIMBER KABLE®, όπως στην κορυφαία συσκευή αναπαραγωγής μουσικής DMP-Z1. Αυτό αποτρέπει τον εξωτερικό θόρυβο, μεταδίδει σήματα ήχου υψηλής ποιότητας και πετυχαίνει ισχυρή και ομαλή ποιότητα ήχου.

Πλακέτα κυκλώματος με κρυσταλλικούς ταλαντωτές
Κρυσταλλικοί ταλαντωτές

Οι δύο μικροί κρυσταλλικοί ταλαντωτές θορύβου χαμηλής φάσης εξασφαλίζουν σταθερότητα χρονισμού ακριβείας σε πολλαπλάσια ρυθμών δειγματοληψίας των 44,1 kHz και 48 kHz. Το τμήμα κρυσταλλικού ηλεκτροδίου σχηματίζεται με εναπόθεση ατμών χρυσού για βελτιωμένα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά και διαχωρισμό των μουσικών οργάνων. Αυτό μειώνει τον θόρυβο για καθαρό ήχο.

Fine Sound Register

Το Fine Sound Register τοποθετείται σε επιφάνεια και διασφαλίζει ομοιόμορφη, αποτελεσματική κατανομή της ισχύος στα στοιχεία του κυκλώματος, για σταθερή ποιότητα ήχου.

Fine Sound Register σε λευκό φόντο
Πλακέτα κυκλώματος με συγκολλήσεις ανάτηξης που περιέχουν χρυσό
Οι νέες συγκολλήσεις ανάτηξης περιέχουν χρυσό

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Sony χρησιμοποίησε συγκολλήσεις ανάτηξης που περιέχουν χρυσό σε όλη την επιφάνεια της πλακέτας κυκλώματος. Η επίδραση είναι σημαντική, με βελτιωμένη απόδοση ήχου και πιο ευρύ ηχητικό πεδίο.

Μια μπομπίνα συγκόλλησης ήχου υψηλής ποιότητας που περιέχει χρυσό
Συγκολλήσεις υψηλής ποιότητας που περιέχουν χρυσό

Η εξαιρετική αγωγιμότητα του χρυσού διασφαλίζει ελαχιστοποίηση της απώλειας σήματος. Για πιο καθαρό ήχο και φωνητικά, το κύκλωμα των WM1ZM2 συνδέεται με την μπαταρία με συγκόλληση υψηλής ποιότητας, χωρίς μόλυβδο, με μικρή ποσότητα χρυσού.

Εικόνα που συγκρίνει την κανονική μέσω με τη γεμισμένη μέσω
Πλακέτα κυκλώματος χαμηλής διηλεκτρικής σταθεράς

Η πλακέτα κυκλώματος χρησιμοποιεί υλικό χαμηλής διηλεκτρικής σταθεράς για ακριβή μετάδοση σήματος, ενώ οι οπές διέλευσης έχουν χαλκό για περαιτέρω μείωση της σύνθετης αντίστασης. Το αποτέλεσμα είναι ευρύ ηχητικό πεδίο με καθαρό ήχο.
[A] Κανονική διέλευση [B] Γεμισμένη διέλευση

Εικόνα της πλακέτας κυκλώματος με το μπλοκ ήχου επισημασμένο με κόκκινο και το ψηφιακό μπλοκ/μπλοκ ισχύος με μπλε
Βελτιστοποιημένη διάταξη πλακέτας κυκλώματος

Διαχωρίζοντας το μπλοκ ήχου (με κόκκινη επισήμανση) από το ψηφιακό μπλοκ / μπλοκ ισχύος (σε μπλε), η διάταξη της πλακέτας κυκλώματος έχει βελτιστοποιηθεί για να διασφαλίσει ότι η ποιότητα ήχου δεν επηρεάζεται από ψηφιακές παρεμβολές.

Εξελιγμένη επεξεργασία ήχου

Το WM1ZM2 διαθέτει ένα εύρος τεχνολογιών επεξεργασίας ήχου για να απολαμβάνετε στο έπακρο τη μουσική σας, από οποιαδήποτε πηγή.

Ισορροπημένη σύνδεση

Το Walkman® διαθέτει ένα ισορροπημένο βύσμα που έχει σχεδιαστεί για το καλώδιο Ø4,4 ισορροπημένης σύνδεσης. Διαχωρίζει το αριστερό και δεξιό σήμα ήχου, ελαχιστοποιώντας τις απώλειες κατά τη μετάδοση που προκαλούν υποβάθμιση της ποιότητας του ήχου. 

Λογότυπο για MQA
MQA™ 

Το Walkman περιλαμβάνει τεχνολογία MQA που σας επιτρέπει να αναπαράγετε αρχεία ήχου MQA.

Εμβληματικό στυλ

Με μεγαλύτερη οθόνη και μεγαλύτερα εξαρτήματα ήχου, το WM1ZM2 εξισορροπεί τη λειτουργικότητα με το εμβληματικό στυλ. 

Μπροστινή όψη του WM1ZM2 Walkman που δείχνει το περιβάλλον χρήσης Android™
Το Wi-Fi παρέχει ροή και λήψη ακόμη περισσότερης μουσικής

Με υποστήριξη Android™ και συμβατότητα με Wi-Fi, το WM1ZM2 προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία στην απόλαυση της μουσικής. Ακούστε αγαπημένες εφαρμογές μετάδοσης ροής και μουσικής από το Walkman ή συνδεθείτε σε PC για να κατεβάσετε κομμάτια και λίστες.

Μπροστινή όψη του WM1ZM2 Walkman - η οθόνη δείχνει τη διασύνδεση αναπαραγωγής μουσικής
Μεγάλη οθόνη 5,0”

Με ομαλή εμπειρία υψηλής απόκρισης, η μεγάλη οθόνη αφής 5,0” (12,7 cm) έχει μεγεθυνθεί σε σχέση με τον προκάτοχό της των 4,0” (10,2 cm) και αναβαθμίστηκε σε HD.

Εικονίδιο για τη διάρκεια ζωής μπαταρίας
Μπαταρία μεγάλης διάρκειας ζωής

Βυθιστείτε στη μουσική σας με έως και 40 ώρες αδιάκοπης αναπαραγωγής ήχου υψηλής ανάλυσης FLAC 96 KHz.

Μπροστινή όψη του WM1ZM2 που δείχνει την Αρχική οθόνη Walkman
Αρχική οθόνη Walkman®

Με την Αρχική οθόνη Walkman®, μπορείτε να εξατομικεύσετε την αρχική οθόνη, ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Κάτω μέρος του WM1ZM2 Walkman που δείχνει τη θύρα USB Type-C®
Θύρα USB Type-C®

Μια θύρα USB Type-C®, συμβατή με USB 3.2 Gen1, προσφέρει γρήγορη μεταφορά αρχείων μουσικής και εύκολη συνδεσιμότητα με διάφορες συσκευές.

Εικονίδιο για κάρτα SD
Επέκταση χώρου αποθήκευσης 

Με ενσωματωμένη μνήμη 256 GB και μια υποδοχή κάρτας SD, το WM1ZM2 σας επιτρέπει να πάρετε μαζί σας ακόμη και τις μεγαλύτερες μουσικές συλλογές.

Ανακαλύψτε το Signature Series

Μην συμβιβαστείτε για τίποτα λιγότερο από μια καθηλωτική εμπειρία με την πλήρη σειρά των προϊόντων Signature Series. Σχεδιασμένα για ανώτερη ποιότητα ήχου, υπερβαίνουν τις συμβάσεις στον ήχο και απογειώνουν κάθε νότα.

Περάστε στο επόμενο επίπεδο ήχου

Δείτε πώς η επιθυμία και η κουλτούρα προσωπικού ήχου των μηχανικών μας ενέπνευσε τη δημιουργία της σειράς Signature Series.

Τόσο καθηλωτικό.
Τόσο ρεαλιστικό.

Αφεθείτε στον ήχο που σας περιβάλλει. Τόσο ρεαλιστικός, σαν να βρίσκεστε σε συναυλία ή στούντιο ηχογράφησης. Η μουσική ποτέ δεν ήταν τόσο καθηλωτική και ρεαλιστική, όσο με το 360 Reality Audio. Απολαύστε το 360 Reality Audio με το WM1ZM2.

Τρία πιάτα με διαφορετικά υλικά
Με γνώμονα τη βιωσιμότητα

Τα προϊόντα Sony σχεδιάστηκαν με γνώμονα την κομψότητα και το περιβάλλον. Το υλικό συσκευασίας του WM1ZM2 δεν περιέχει πλαστικό, αντανακλώντας τη δέσμευση της Sony για μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των προϊόντων και των πρακτικών της.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Μέρος της σειράς Signature Series, το WM1ZM2 Walkman® συνδυάζει αξεπέραστη ποιότητα ήχου με συμβατότητα με Wi-Fi για λήψη και streaming.
  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Μια θύρα USB Type-C®, συμβατή με USB 3.2 Gen1, προσφέρει γρήγορη μεταφορά αρχείων μουσικής και εύκολη συνδεσιμότητα με διάφορες συσκευές.

  • Ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX για πεντακάθαρη ποιότητα ήχου

  • Συμβατότητα με Wi-Fi για λήψη και streaming

  • Χωρητικότητα 256 GB και υποδοχή κάρτας SD

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον