Xperia: φτιαγμένο για μουσική

Από τους καθημερινούς ακροατές έως τους audiophile, ανακαλύψτε γιατί το Xperia είναι ιδανικό για τους λάτρεις της μουσικής.


Σχεδιασμένο για ήχο

Ανακαλύψτε τα βασικά χαρακτηριστικά και τις τεχνολογίες πίσω από την εξαιρετική εμπειρία εγγραφής και ακρόασης με το Xperia.

Παρουσιάζουμε το Music Pro 
Πώς να χρησιμοποιήσετε το Music Pro
Τι λένε οι επαγγελματίες για το Music Pro
Ανώτερος εξοπλισμός

Οι πρόσφατες βελτιώσεις στο υλικό των Xperia έχουν ενισχύσει σημαντικά τη συνολική ποιότητα ήχου, είτε ακούτε από τα ενσωματωμένα ηχεία είτε από το αγαπημένο σας σετ ακουστικών.

360 Reality Audio στο Xperia

Για το 360 Reality Audio στο smartphone χρειαζόσασταν ακουστικά. Με τα νέα μοντέλα Xperia το απολαμβάνετε πλέον και στα ενσωματωμένα πλήρως στερεοφωνικά ηχεία. Έτσι μπορείτε να αφεθείτε στον ήχο που σας περιβάλλει, σαν να βρίσκεστε σε συναυλία ή στούντιο ηχογράφησης.

Γυναίκα με κλειστά μάτια ακούει μουσική στα πλήρως στερεοφωνικά ηχεία του Xperia - φωτεινές κουκκίδες αναπαριστούν τον ήχο 360 Reality Audio
360 Reality Audio σε πλήρως στερεοφωνικά ηχεία
Γυναίκα με κλειστά μάτια ακούει μουσική σε ακουστικά - φωτεινές κουκκίδες γύρω από το κεφάλι της αναπαριστούν τον ήχο 360 Reality Audio
360 Reality Audio με ακουστικά


Αντιδράσεις καλλιτεχνών – ακρόαση με Xperia

Ποιος καλύτερος να κρίνει τη μουσική στο Xperia από τους ίδιους τους καλλιτέχνες; Ζητήσαμε από μερικούς να μας πουν τη γνώμη τους.

Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Sony Music Entertainment

Για ήχο όπως θα τον ήθελε ο καλλιτέχνης, ζητήσαμε από τον Mark Wilder, μηχανικό mastering ήχου των Battery Studios της Sony Music Entertainment, να ελέγξει και να ρυθμίσει την ποιότητα των ηχείων και των ακουστικών του Xperia.

Εικόνα του Mark Wilder που κάθεται στην κονσόλα ενός στούντιο ηχογράφησης
Γνωρίστε τον θρυλικό Mark Wilder

Μηχανικός mastering στα Battery Studios, που ανήκουν στη Sony Music Entertainment στη Νέα Υόρκη, ο Mark Wilder είναι θρυλικός στον ήχο. Με 30 χρόνια εμπειρίας, έχει δουλέψει σε πάνω από 3.000 άλμπουμ και έχει προταθεί για 11 Grammys, κερδίζοντας έξι. Είναι ο αρμοδιότερος για να σχολιάσει την εμπειρία ακρόασης στο Xperia.

"Ο ήχος έχει χρώμα, διάσταση, τον νιώθεις γειωμένο."

Ποια είναι η εντύπωσή σας για τον ήχο στο Xperia;


Mark:
Πρώτον, ο ήχος έχει χρώμα, διάσταση, τον νιώθεις γειωμένο. Οι λεπτομέρειες σε αντηχίες, καθυστερήσεις και άλλα εφέ ξεχωρίζουν και γεμίζουν το χώρο. Η δυναμική κάθε ήχου του μιξ είναι πιο αποκαλυπτική. Τα ρυθμικά μοιάζουν να δουλεύουν μαζί, οπότε η μουσική είναι πιο συναρπαστική. Είναι ένα πολύ μουσικό τηλέφωνο και η εμπειρία των ηχείων είναι καταπληκτική.

Είναι ένα μεγάλο άλμα στην ποιότητα του ήχου. Η αναπαραγωγή από τα ηχεία είναι πολύ γειωμένη και σταθερή, με πλούσιο ήχο. Είναι απόλαυση να ακούτε μουσική στα ηχεία. Η έξοδος των ακουστικών ήταν επίσης εντυπωσιακή. Δυναμική, με πλήρες ηχητικό πεδίο, δεν μπορούσα να σταματήσω να ακούω.

Κοντινό ατόμου σε ένα κονσόλα μίξης, που βάζει το βύσμα ακουστικών στην υποδοχή 3,5 mm ενός Xperia smartphone
Εικόνα του Mark Wilder που εξετάζει το Xperia 1 II smartphone

Πώς ακούγεται το ηχείο;


Mark:
Αυτό που πρόσεξα είναι η καθαρότητα του Xperia. Η λεπτομέρεια, η ατμόσφαιρα, ο χώρος ανάμεσα στα όργανα είναι πολύ πιο ευκρινή από οποιοδήποτε άλλο κινητό. Έχει περισσότερη δύναμη και πιστότητα, είναι πιο συναρπαστικό. Η δυναμική κίνηση, από τις μικρές μέχρι και τις πιο δραματικές αλλαγές έντασης, είναι σαν να προέρχονται από μεγάλο ηχείο πλήρους φάσματος. Είναι εντυπωσιακό, γιατί ο ήχος παραπέμπει σε εντονότερη εμπειρία ακρόασης.

Και κατά την ακρόαση με ακουστικά;


Mark:
Την πρώτη φορά που άκουσα με ενσύρματα ακουστικά, εξεπλάγην από τον ήχο αυτού του Xperia. Η ποιότητα του ήχου, ο χώρος, η ευκρίνεια, η ένταση, είναι όλα τόσο πιο αρμονικά δεμένα από κάθε άλλο κινητό που θυμάμαι. Κυκλοφορώ πάντα με ένα Walkman® και ανυπομονούσα να έρθει η ημέρα όπου θα μπορούσα να επιλέξω το Walkman ή το smartphone μου όταν βγαίνω έξω. Νομίζω αυτή η μέρα ήρθε.

Ποια είναι η γνώμη σας για την υποδοχή ήχου 3,5 mm;


Mark:
Μου αρέσουν τα ενσύρματα ακουστικά. Με ένα περίεργο τρόπο, νιώθω πιο συνδεδεμένος. Πραγματικά θέλω η ενίσχυση να έρχεται από το τηλέφωνο και όταν είδα ότι αυτό έχει υποδοχή ακουστικών, χάρηκα!

Τελειοποίηση της ακουστικής εμπειρίας με Xperia

Δείτε πώς οι Mark Wilder και Kenichi Matsumoto, μηχανικοί ήχου της Sony Corporation συνεργάστηκαν για τον ήχο του Xperia.

Δοκιμάστε μια υπηρεσία μουσικής δωρεάν με το Xperia

Με επιλεγμένα μοντέλα Xperia, μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν δοκιμή του TIDAL, συν μία από τις παρακάτω υπηρεσίες μουσικής: Amazon Music, 360 by deezer ή nugs.net, για την τέλεια ευκαιρία να βιώσετε την εμπειρία 360 Reality Audio.

TIDAL
Λογότυπα του 360 Reality Audio και του TIDAL
Απολαύστε 3 μήνες δωρεάν TIDAL

Ενεργοποίηση με προεγκατεστημένη εφαρμογή

Οι νέοι συνδρομητές στο TIDAL λαμβάνουν δωρεάν 3 μήνες TIDAL Hi-Fi, συμπεριλαμβανομένης της εμπειρίας 360 Reality Audio, όταν αγοράζουν επιλεγμένα μοντέλα Xperia.

Amazon Music, 360 by deezer και nugs.net
Λογότυπα για τα 360 Reality Audio, Amazon Music Unlimited, nugs.net και 360 by deezer
Απολαύστε δωρεάν δοκιμή του Amazon Music, του 360 by deezer ή του nugs.net

Απαιτείται εγγραφή My Sony

Με συγκεκριμένα μοντέλα Xperia, μπορείτε να επιλέξετε δωρεάν δοκιμή 3 μηνών του 360 by deezer ή του nugs.net, ή δωρεάν δοκιμή 4 μηνών του Amazon Music. Και οι τρεις υπηρεσίες υποστηρίζουν 360 Reality Audio, για να μπορέσετε να δοκιμάσετε αυτήν την μοναδικά καθηλωτική εμπειρία ακρόασης. 

Πώς μπορώ να διεκδικήσω τη δωρεάν δοκιμή υπηρεσίας μουσικής;

Διεκδικήστε εύκολα τη δωρεάν δοκιμή του Amazon Music, του 360 by deezer ή του nugs.net – απλώς ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα.

Όροι και προϋποθέσεις

Για το κουπόνι δωρεάν δοκιμής 3 μηνών του 360 Reality Audio, χρειάζεται να γραφτείτε σε μία από τις καθορισμένες υπηρεσίες μουσικής .

Το κουπόνι δίνει δικαίωμα σε μια δωρεάν δοκιμή 3 μηνών είτε της υπηρεσίας 360 by deezer είτε της nugs.net, ή σε μια δωρεάν δοκιμή 4 μηνών του Amazon Music. Η προσφορά λήγει στις 31 Μαρτίου 2023.

Το κουπόνι ισχύει μόνο για νέους λογαριασμούς υπηρεσιών μουσικής και οι πολλαπλοί λογαριασμοί δεν επιτρέπονται.

Οι υπηρεσίες μουσικής απαιτούν την καταχώρηση πιστωτική κάρτας ή άλλων μεθόδων πληρωμής.

Στο τέλος της δωρεάν δοκιμής 3 μηνών (Amazon Music: 4 μήνες), η υπηρεσία ανανεώνεται και χρεώνεται αυτόματα.

Για τις υπηρεσίες μουσικής απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο.