Δείτε τα τελευταία νέα Xperia

Τίτλος Διαγωνισμούς Ταινίας Smartphone σε μαύρο φόντο με λογότυπο της Sony
Φεστιβάλ μικρού μήκους και Διαγωνισμός Ταινίας Smartphone Asia 

Γυρίστε μια ταινία με smartphone Στόχος του διαγωνισμού είναι να διευρύνει τους ορίζοντες και τις ευκαιρίες έκφρασης και αυθεντικότητας, με τη στήριξη της Sony Mobile. Στηρίζουμε την εξέλιξη των ιδιαίτερων κινηματογραφικών δυνατοτήτων των smartphone.

Εικόνα του Xperia 5 II, εμπρός και πίσω και λογότυπο Masterclass
Xperia 5 II Masterclass: Αναλυτική παρουσίαση

Τέλειο για λήψεις, προβολή, ακρόαση και παιχνίδια, σε μικρές διαστάσεις. Οι ειδικοί της Sony σάς δείχνουν όλα τα μυστικά του Xperia 5 II και πώς να αξιοποιείτε πλήρως τη συσκευή σας.

Xperia 5 II με 5G
Ανακοίνωση προϊόντος Xperia 2020

Φτιαγμένο για ταχύτητα, σε μικρές διαστάσεις. Η Sony συνεχίζει την εξέλιξη στα smartphone με το νέο Xperia 5 II, το νεώτερο της σειράς, με καίριες τεχνολογίες του Xperia 1 II σε μικρές διαστάσεις.

Δείτε την ανακοίνωση και την αποκάλυψη του Xperia 5 II από τη Sony Mobile.

Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους και Asia 2020
Η Sony στο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους και το Asia 2020

Πρώτη φορά η εταιρεία στηρίζει τον διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους, όπου οι νικητές διεκδικούν μια υποψηφιότητα στα Academy Awards®. Η Xperia θα συνεργαστεί και με το Creators’ Junction, μια διοργάνωση με θέμα το μέλλον του κινηματογράφου και της τεχνολογίας, με την επόμενη γενιά κινηματογραφιστών.

Συνεργασία με τη Sony Music Entertainment για μουσικόφιλους

Ακούστε τη μουσική όπως θα έπρεπε να ακούγεται. Το Xperia 1 II σχεδιάστηκε με βάση την εμπειρία της Sony στον εξοπλισμό ήχου και τη μουσική για πραγματικά αυθεντική εμπειρία ακρόασης, με τον συντονισμό ήχου να έχει γίνει σε συνεργασία με τη Sony Music Entertainment.