Γεμάτη εξαιρετικές ιδέες

Η Sony δημιούργησε τον αισθητήρα εικόνας πλήρους καρέ Stacked CMOS με ενσωματωμένη μνήμη για την υψηλής απόδοσης α9. Απολαύστε μια μικρότερη, ελαφρύτερη και πιο οικολογική επαγγελματική μηχανή .

Επαναπροσδιορίζουμε τη φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμους φακούς

Παρά τη σταθερή πρόοδο στην τεχνολογία ψηφιακής απεικόνισης, οι μηχανικοί περιορισμοί περιορίζουν τα πλεονεκτήματα για τους χρήστες των ψηφιακών SLR σε σχετικά μικρές βελτιώσεις μεγέθους και δυνατοτήτων.
Τώρα, η επαναστατική καινοτομία της Sony υπερβαίνει αυτούς τους περιορισμούς, επαναπροσδιορίζοντας το μέλλον των φωτογραφικών μηχανών με εναλλάξιμους φακούς. Ο Exmor RS, ο πρώτος στον κόσμο αισθητήρας εικόνας πλήρους καρέ τύπου stacked 35 mm με ενσωματωμένη μνήμη, πέτυχε ταχύτητα και απόδοση που ξεπερνούν κατά πολύ τις δυνατότητες των άλλων μοντέλων, περιέχοντας λιγότερους πόρους.

Exmor RS. Η εξέλιξη στην πράξη
Exmor RS. Η εξέλιξη στην πράξη

Ο αισθητήρας της α9 βελτιώνει καθοριστικά την απόδοση και την ποιότητα εικόνας, παρέχοντας εξαιρετικά σταθερή αυτόματη εστίαση, αθόρυβη συνεχή λήψη χωρίς δονήσεις στα έως και 20 fps και εικονοσκόπιο χωρίς υποέκθεση.

Αισθητήρας πλήρους καρέ Stacked CMOS 35 mm με ενσωματωμένη μνήμη

Αισθητήρας υψηλής απόδοσης 

Ο νέος αισθητήρας Stacked CMOS της α9 προσφέρει επαγγελματική απόδοση, χωρίς τους περιορισμούς των μηχανικών συστημάτων των συμβατικών ψηφιακών SLR.
Ένας κορυφαίος στην κατηγορία του, υψηλής ταχύτητας αισθητήρας τύπου stacked παράγει εικόνες πλήρους καρέ περίπου 24,2 ενεργών megapixel, με ταχύτητα ανάγνωσης έως και 20x, χάρη στην ενσωματωμένη μνήμη της διάταξης. 

[1] Κύκλωμα επεξεργασίας σήματος υψηλής ταχύτητας [2] Περιοχή pixel [3] Σύστημα επεξεργασίας εικόνας [4] Ενσωματωμένη μνήμη

Περισσότερα. Με λιγότερα.

Η α9 ενσωματώνει την πλήρη λειτουργικότητα του μηχανικού κλείστρου με καθρέπτη μιας συμβατικής ψηφιακής SLR, τον αισθητήρα AF και το οπτικό εικονοσκόπιο στον πρωτοποριακό αισθητήρα εικόνας Exmor RS, με ταυτόχρονη δραματική μείωση των διαστάσεων και του βάρους της φωτογραφικής μηχανής. 

Πανίσχυρη και με πιο εύκολη μεταφορά
Πανίσχυρη και με πιο εύκολη μεταφορά

Με τον αισθητήρα Exmor RS, η α9 είναι περίπου 20% πιο μικρή, και στις τρεις διαστάσεις, συγκριτικά με ένα συμβατικό μοντέλο DSLR πλήρους καρέ, όπως το α900, το πρώτο μοντέλο πλήρους καρέ της Sony. Για μεταφορά πιο εύκολη από ποτέ, παντού και πάντα.

Η α9 αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της Sony για λειτουργικότητα και ποιότητα εικόνας, καθώς και για μεγαλύτερη φορητότητα λήψεων. Η εξέλιξη του αισθητήρα εικόνας πλήρους καρέ CMOS 35 mm στην α9 παρέχει κορυφαία απόδοση εικόνας και συνεισφέρει σημαντικά στη μείωση των διαστάσεων της φωτογραφικής μηχανής.

Το νέο ελαφρύ μοντέλο επαγγελματικού επιπέδου

Περίπου πριν από 10 χρόνια, η Sony εξέπληξε τον κλάδο με την πρώτη της ψηφιακή SLR πλήρους καρέ, την α900, με βάρος 850 g. Τώρα, η νέα α9 με βάρος μόλις 588 g ζυγίζει 30% λιγότερο, βελτιώνοντας τόσο τη φορητότητα όσο και τη σταθερότητα.

Το νέο ελαφρύ μοντέλο επαγγελματικού επιπέδου
Υψηλές αποδόσεις για το μέλλον

Yasufumi Machitani
Υπεύθυνος έργου α9

Υψηλές αποδόσεις για το μέλλον

Καινοτομία που μας ωφελεί όλους 

Ο επαγγελματίας φωτογράφος πρέπει να πετυχαίνει συναρπαστικές λήψεις που προκαλούν έντονα συναισθήματα είτε πρόκειται για τις ειδήσεις, είτε για έναν αθλητικό αγώνα, είτε για έναν γάμο. Για να αντεπεξέλθει σε αυτές τις απαιτήσεις, αλλά και να πετύχει τον στόχο μηδενικού αποτυπώματος στο περιβάλλον, η Sony είναι απόλυτα αφοσιωμένη στη δημιουργία μικρότερων, ελαφρύτερων μηχανών, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα εικόνας ή την ταχύτητα.
Ο νέος μας αισθητήρας πλήρους καρέ Stacked CMOS προσφέρει απίστευτη απόδοση εικόνας. Επιπλέον, ενσωματώνει πολλαπλές λειτουργίες, συνεισφέροντας στη μείωση των εξαρτημάτων για μια μικρότερη και ελαφρύτερη α9. Όλα πηγάζουν από την επιδίωξη της Sony για αποτελεσματικότερη χρήση των φυσικών πόρων, ταυτόχρονα με τη δημιουργία προηγμένης τεχνολογίας και προϊόντων.

Νέο κεφάλαιο στην τεχνολογία της Sony