α7R III

Νέοι κόσμοι ρεαλισμού.

Βελτιώστε την αίσθηση ρεαλισμού με την α7R III, τον ιδανικό συνεργάτη για ανώτερη ταχύτητα, απεικόνιση υψηλής ανάλυσης, επαγγελματική λειτουργικότητα και αξιόπιστη απόδοση ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ E-MOUNT FULL-FRAME ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗ

Φωτογραφική μηχανή α7R III πλήρους καρέ 35 mm με αυτόματη εστίαση

ILCE-7RM3
Φωτογραφική μηχανή α7R III πλήρους καρέ 35 mm με αυτόματη εστίαση: εικόνα

Ενδεικτικά από

2.874,80 €

Αυτόματη εστίαση στα μάτια ζώων με ενημέρωση λογισμικού

Διαθέσιμη ενημέρωση για την υποστήριξη της αυτόματης εστίασης στα μάτια για ζώα, σε πραγματικό χρόνο, της Sony. Λειτουργεί με αυτόματη ανίχνευση και παρακολούθηση των ματιών των ζώων, για όμορφα πορτραίτα κατοικιδίων και λήψεις άγριας ζωής.

Έμπνευση για απόλυτη δημιουργία

Καλωσορίσατε σε έναν νέο κόσμο απεικόνισης με ακόμα πιο βελτιωμένη ανάλυση, ευαισθησία, δυναμικό εύρος, ταχύτητα επεξεργασίας και απόκριση λήψης. Η α7R III ενσωματώνει την επαγγελματική λειτουργικότητα σε ένα ανθεκτικό, μικρών διαστάσεων σώμα, προσφέροντάς σας μεγαλύτερη ευελιξία, για να τραβάτε εκπληκτικές λήψεις σε κάθε περίσταση. Με τόση ισχύ, ακρίβεια και δυναμικό στη διάθεσή σας, μπορείτε να αποτυπώνετε μοναδικές εμπειρίες ζωής. 

Μια πύλη σε αόρατους κόσμους
Μια πύλη σε αόρατους κόσμους

Ένας επεξεργαστής εικόνας 42,4 ενεργών MP (κατά προσέγγιση) και ένας βελτιωμένος επεξεργαστής εικόνας μπορούν να υποστηρίξουν απεικόνιση αφάνταστα υψηλών απαιτήσεων.

Αδράξτε τις στιγμές με ακρίβεια
Αδράξτε τις στιγμές με ακρίβεια

Η δύο φορές πιο αποτελεσματική παρακολούθηση αυτόματης εστίασης, ακόμα και στις συνεχείς λήψεις σε έως και 10 fps, προάγει την εξέλιξη της σταθερής και ιδιαίτερα γρήγορης απόδοσης της φωτογραφικής μηχανής.

Νέες δυνατότητες λήψης πορτραίτου
Νέες δυνατότητες λήψης πορτραίτου

Η εξαιρετικά βελτιωμένη αυτόματη εστίαση στα μάτια εστιάζει και παρακολουθεί τα μάτια με υψηλή ακρίβεια και ταχύτητα, ακόμα και όταν το θέμα κινείται, κοιτάζει κάτω και μακριά ή φωτίζεται από πίσω.

Ομαλή ροή εργασίας στο στούντιο
Ομαλή ροή εργασίας στο στούντιο

Το πρότυπο SuperSpeed USB 3.1 Gen 1 με βύσμα USB Type-C™ προσφέρει τη δυνατότητα απομακρυσμένης μεταφοράς δεδομένων σε υπολογιστή, για ομαλή διαχείριση μεγάλων αρχείων δεδομένων σε φορμά RAW.

Διαφορετική διάσταση ανάλυσης
Διαφορετική διάσταση ανάλυσης

Οι πολλαπλές λήψεις με μετατόπιση pixel αποδίδουν συναρπαστική ανάλυση, πιστότητα χρωμάτων και αναπαραγωγή υφής, αποτυπώνοντας την ατμόσφαιρα του θέματος και του περιβάλλοντος.

Πιο ρεαλιστικές ταινίες
Πιο ρεαλιστικές ταινίες

Η τεχνολογική καινοτομία που υποστηρίζει εικόνες 4K HDR με υψηλή ανάλυση, μεγάλο δυναμικό εύρος και διευρυμένη γκάμα χρωμάτων δημιουργεί ταινίες με συναρπαστική υπόσταση.

Μια πύλη σε αόρατους κόσμους
Αναπαράσταση σκηνών με απόλυτη λεπτομέρεια

Το σύστημα επεξεργασίας εικόνας έχει εξελιχθεί, για να αποδίδει υψηλή ανάλυση και χαμηλό θόρυβο σε μεγαλύτερο εύρος ISO. Η φωτογραφική μηχανή αναπαριστά την ατμόσφαιρα του περιβάλλοντος σε κάθε σκηνή, καθώς και την υφή των λεπτομερειών.

Αισθητήρας πλήρους καρέ Exmor R CMOS 42,4 MP
Αισθητήρας πλήρους καρέ Exmor R™ CMOS 42,4 MP

Ο φακός με οπίσθιο φωτισμό και σχεδιασμό πάνω στο τσιπ του Exmor R αυξάνει την ευαισθησία στο φως και παρέχει δυναμικό εύρος, παρά την υψηλή του ανάλυση στα 42,4 MP.

Εξαιρετικά βελτιωμένη επεξεργασία εικόνας
Εξαιρετικά βελτιωμένη επεξεργασία εικόνας

Το νέο LSI εμπρόσθιου άκρου και ο BIONZ X™ αυξάνουν την ταχύτητα επεξεργασίας και συνεργάζονται με τον Exmor R™ αποδίδοντας δυναμικό εύρος έως και 15 θέσεων σε χαμηλή ευαισθησία ISO για στατικές εικόνες, ενεργοποιώντας πιο πλούσια χρωματική έκφραση.

Μεγάλο τυπικό εύρος ISO 100-32000
Μεγάλο τυπικό εύρος ISO 100-32000

Το τυπικό εύρος ISO επεκτάθηκε στο ISO 100-32000 (με δυνατότητα επέκτασης στο ISO 50-102400) και ο θόρυβος έχει μειωθεί κατά μια ολόκληρη θέση στο εύρος μεσαίας ευαισθησίας.

Έξοδος σε RAW 14 bit για πλούσιες διαβαθμίσεις
Έξοδος σε RAW 14 bit για πλούσιες διαβαθμίσεις

Το φορμά RAW 14 bit έχει πλούσιο χρώμα, από φωτεινούς τόνους μέχρι σκιές και διατίθεται και σε αθόρυβη ή συνεχή λειτουργία .

[1] Αισθητήρας εικόνας
[2] Το πιο σύγχρονο υψηλής ταχύτητας LSI εμπρόσθιου άκρου
[3] Επεξεργασία εικόνας 16 bit

Ισχυρή, ελαφριά, αξιόπιστη σχεδίαση που σας πάει πιο μακριά

Το υψηλής ανάλυσης Quad-VGA OLED Tru-Finder προσφέρει φυσική, υψηλής ακρίβειας εικόνα στο εικονοσκόπιο. Τα λειτουργικά πλεονεκτήματα ενός ηλεκτρικού εικονοσκοπίου, όπως η υψηλή ορατότητα στο σκοτάδι και η δυνατότητα αυτόματης εστίασης κατά τη χρήση μεγεθυμένης προβολής, ενισχύονται ακόμα περισσότερο για αξιόπιστη υποστήριξη λήψεων. Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, το μικρό, ελαφρύ σώμα της α7R III είναι αρκετά ανθεκτικό για βαριά χρήση.

Αδράξτε τις στιγμές με ακρίβεια
Συνεχής λήψη έως και 10 fps

Αποτυπώστε μια στιγμιαία κίνηση με συνεχή λήψη έως και σε 10 fps με παρακολούθηση AF/AE. Το υπέρογκο μέγεθος δεδομένων απεικόνισης των 42,4 MP διατηρεί υψηλή ποιότητα εικόνας, προσφέροντας σας ένα πλεονέκτημα κατά τη δημιουργική περικοπή.

Απολαύστε απόλυτα αθόρυβες συνεχείς λήψεις
Απολαύστε απόλυτα αθόρυβες συνεχείς λήψεις

Αυτή η φωτογραφική μηχανή προσφέρει αθόρυβη λήψη σε έως και 10 fps με παρακολούθηση AF/AE. Η ησυχία είναι κρίσιμης σημασίας στις λήψεις άγριας φύσης, όπου ακόμα και ο παραμικρός θόρυβος μπορεί να στοιχίσει την απώλεια της ιδανικής λήψης.

Αυτόματη εστίαση με δραματικά βελτιωμένη απόδοση

Η απόδοση της αυτόματης εστίασης βελτιώνεται μέσω της βέλτιστης εφαρμογής της αυτόματης εστίασης που χρησιμοποιήθηκε στις α9. Έτσι, μόλις η α7R III αιχμαλωτίσει ένα άγριο ζώο που κινείται απρόβλεπτα, δεν θα το αφήσει να ξεφύγει εύκολα.

Ολική κάλυψη γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης
Ολική κάλυψη γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης

Τα 399 σημεία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης στο 68% περίπου του πλάτους και του ύψους της περιοχής εικόνας μαζί με τα 425 σημεία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό αντίθεσης προσφέρουν εστίαση που διαφορετικά θα ήταν αδύνατη.

Έως και 2x ταχύτερη (κατά προσέγγιση) απόκριση εστίασης
Έως 2x ταχύτερη (περίπου) απόκριση εστίασης

Χάρη στη βελτιωμένη γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση με πολύ καλύτερη απόκριση, η ταχύτητα της αυτόματης εστίασης είναι σχεδόν διπλάσια σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Βελτιωμένη παρακολούθηση AF σχεδόν επί 2
Βελτιωμένη παρακολούθηση AF σχεδόν επί 2

Ο αλγόριθμος αυτόματης εστίασης της α9 προφέρει σχεδόν διπλάσιας ακρίβειας παρακολούθηση αυτόματης εστίασης, για συνεχείς λήψεις, ακόμα και σε περίπλοκη ή ξαφνική κίνηση.

4D FOCUS
Δείτε περισσότερα για την 4D FOCUS
Αξιόπιστη αυτόματη εστίαση, σε φωτεινότητα έως και EV-3

Οι προηγμένοι αλγόριθμοι αυτόματης εστίασης συνεισφέρουν στην αυτόματη εστίαση υψηλής ακρίβειας, ακόμα και σε χαμηλή φωτεινότητα έως και EV-3, για πιο αξιόπιστη αυτόματη εστίαση στις σκοτεινές σκηνές.

Αξιόπιστη αυτόματη εστίαση, σε φωτεινότητα έως και EV-3
Μην χάνετε ποτέ ούτε στιγμή

Νέο ρυθμιστικό πολλαπλής επιλογής, κουμπί AF-ON και λειτουργίες εστίασης με αφή, για γρήγορη και εύκολη λειτουργία εστίασης. Με ενσωματωμένες διπλές υποδοχές και συμβατή με επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FZ100 μεγάλης χωρητικότητας, η α7R III επίσης διασφαλίζει λήψεις με πολύ λιγότερες διακοπές, καθώς δεν θα χρειάζεται να αλλάζετε μέσα και μπαταρία το ίδιο συχνά.

Τραβήξτε έως και 76 εικόνες χωρίς διακοπή
Τραβήξτε έως και 76 εικόνες χωρίς διακοπή

Τραβήξτε έως και 76 εικόνες σε συμπιεσμένη μορφή RAW ή JPEG σε μια συνεχόμενη λήψη ριπής Έτσι, μπορείτε να επικεντρωθείτε με αυτοπεποίθηση στη λήψη ριπής, χωρίς περισπασμούς.

Δύο υποδοχές πολυμέσων, υποστήριξη UHS-II
Δύο υποδοχές πολυμέσων, υποστήριξη UHS-II

Με δύο υποδοχές πολυμέσων εκ των οποίων και μία συμβατή με UHS-II για γρήγορη εγγραφή, η α7R III μπορεί να πραγματοποιεί ταυτόχρονη ή διαδοχική εγγραφή, να διαχωρίζει δεδομένα RAW/JPEG και εικόνων/ταινιών και να αντιγράφει από κάρτα σε κάρτα.

Παρατεταμένες λήψεις επαγγελματικής διάρκειας
Παρατεταμένες λήψεις επαγγελματικής διάρκειας

Η α7R III μπορεί να χρησιμοποιήσει μια μπαταρία NP-FZ100 με περίπου 2,2 μεγαλύτερη χωρητικότητα από την μπαταρία NP-FW50. Οι θύρες USB Type-C™ και Multi/Micro USB επιτρέπουν τη σύνδεση εξωτερικών μπαταριών για παρατεταμένο χρόνο λήψης.

Λειτουργία βαθμολογίας
Λειτουργία βαθμολογίας

Με τη λειτουργία βαθμολογίας, μπορείτε να βαθμολογείτε τις αποθηκευμένες στατικές εικόνες με 1 έως 5 αστέρια. Χρησιμοποιήστε την οθόνη αναπαραγωγής για να εκτελέσετε τη λειτουργία, εάν την έχετε αντιστοιχίσει σε ένα προσαρμοσμένο κουμπί.

Ομαδοποίηση προβολής για συνεχείς λήψεις
Ομαδοποίηση προβολής για συνεχείς λήψεις

Μια σειρά φωτογραφιών που τραβήχτηκαν σε λειτουργία συνεχόμενης λήψης μπορεί να προβληθεί κατά ομάδες, η προβολή ευρετηρίου αναπαραγωγής έχει βελτιωθεί και οι ομάδες συνεχόμενων λήψεων μπορούν να διαγραφούν ή να προστατευτούν στη στιγμή.

My Menu: πιο γρήγορα στα αγαπημένα σας
My Menu: πιο γρήγορα στα αγαπημένα σας

Καταχωρήστε έως και 30 στοιχεία μενού που χρησιμοποιείτε συχνά στο νέο My Menu για άμεση ανάκληση. Δημιουργήστε και εξατομικεύστε το ιδανικό εύχρηστο μενού όπως εσείς το θέλετε.

Νέες δυνατότητες λήψης πορτραίτου
Αυτόματη εστίαση στα μάτια με διπλάσια απόδοση

Στην α7R III, η αυτόματη εστίαση στα μάτια εξελίσσεται, με δύο φορές πιο άμεσο, αποτελεσματικό εντοπισμό και παρακολούθηση ματιών, ακόμα και κατά τη λήψη πορτραίτου με κινούμενο θέμα.

Ακόμα και σε μερικώς κρυμμένο πρόσωπο
Ακόμα και σε μερικώς κρυμμένο πρόσωπο
Ακόμα και με το βλέμμα προς τα κάτω
Ακόμα και με το βλέμμα προς τα κάτω
ακόμα και στο σκοτάδι
Ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό
Βελτιωμένη σταθεροποίηση εικόνας: πιο ελεύθερες λήψεις

Χάρη στο βελτιωμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας σε 5 άξονες της φωτογραφικής μηχανής, κάθε φορά που θέλετε να κινηθείτε και να τραβάτε χωρίς περιορισμούς, μπορείτε να βασίζεστε στη φορητότητα και την απόδοση υψηλής ανάλυσης της α7R III, για να επικεντρώνεστε στο θέμα σας, χωρίς να ανησυχείτε για τα διάφορα είδη θόλωσης από την αστάθεια της μηχανής.

Αντιστάθμιση πρόνευσης και εκτροπής
Αντιστάθμιση πρόνευσης και εκτροπής
Αντιστάθμιση οριζόντιας/κατακόρυφης μετατόπισης
Αντιστάθμιση οριζόντιας/κατακόρυφης μετατόπισης
Αντιστάθμιση περιστροφής
Αντιστάθμιση περιστροφής
Σταθεροποίηση οπτικής εικόνας 5 αξόνων στο σώμα

Οι νέοι γυροσκοπικοί αισθητήρες/αλγόριθμοι σταθεροποίησης μονάδας προσφέρουν αύξηση 5,5 θέσεων. Αντισταθμίζονται πέντε τύποι αστάθειας —κραδασμοί αστάθειας σε γωνία (κλίση/εκτροπή), μετατόπιση στον X/Y και κραδασμοί περιστροφής (περιστροφή).

Σταθεροποίηση οπτικής εικόνας 5 αξόνων στο σώμα
Ομαλή ροή εργασίας στο στούντιο
Υψηλή συνδεσιμότητα για επαγγελματική ροή εργασίας

Η α7R III περιλαμβάνει USB 3.1 Gen 1 συμβατό με θύρα USB Type-C™ και ακροδέκτες συγχρονισμού που δίνουν στη φωτογραφική μηχανή τη δυνατότητα να συνδέεται απευθείας με εξωτερικές συσκευές χωρίς καθυστέρηση. Αυτές οι συνδέσεις προσφέρουν πιο ομαλή και άνετη ροή εργασιών, ακόμα και για τη φωτογράφιση σε στούντιο όπου χρησιμοποιείται μεταφορά σε υπολογιστή ή φλας.

USB 3.1 Gen 1 για γρήγορη μεταφορά δεδομένων

Έτσι, μπορείτε να μεταφέρετε τις λήψεις σε υπολογιστή, για ομαλό χειρισμό των μεγάλων αρχείων εικόνων σε φορμά RAW, γρήγορη προβολή των εικόνων σε υπολογιστή και συνεχή λήψη, χωρίς μεγάλη καθυστέρηση στη μεταφορά αρχείων.

USB 3.1 Gen 1 για γρήγορη μεταφορά δεδομένων
Διαθέσιμος ακροδέκτης συγχρονισμού
Διαθέσιμος ακροδέκτης συγχρονισμού

Περιλαμβάνεται τυπικός ακροδέκτης συγχρονισμού για εύκολο συγχρονισμό με τις μονάδες φλας για στούντιο και άλλο εξωτερικό εξοπλισμό φωτισμού.

Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™
Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™

Αποδοτικότερη εργασία με εφαρμογές υπολογιστή Imaging Edge. "Remote" [Τηλεχειρισμός] για ζωντανό έλεγχο και παρακολούθηση λήψης μέσω PC, "Viewer" [Λειτουργία προβολής] για προεπισκόπηση, αξιολόγηση και επιλογή φωτογραφιών και "Edit" [Επεξεργασία] για τελική εμφάνιση παραδοτέων από δεδομένα RAW. Πλήρης αξιοποίηση των αρχείων Sony RAW και υψηλότερη παραγωγικότητα.

Εικόνα
Imaging Edge™ Webcam

Με την εφαρμογή Imaging Edge™ Webcam, η μηχανή Sony γίνεται webcam υψηλής ποιότητας και ευρείας συμβατότητας, για εντυπωσιακές ζωντανές μεταδόσεις και τηλεδιασκέψεις.

Διαφορετική διάσταση ανάλυσης
Πολλαπλές λήψεις με μετατόπιση pixel

Η νέα δυνατότητα για πολλαπλές λήψεις με μετατόπιση pixel αναπαράγει στατικές εικόνες που περιέχουν ρεαλιστικές λεπτομέρειες, υφές, χρώματα και γενική ατμόσφαιρα.

Πολλαπλές λήψεις με μετατόπιση pixel

[1] Κανονική μεμονωμένη εικόνα [2] Σύνθετη εικόνα πολλαπλών λήψεων με μετατόπιση pixel

Κάντε αποδοχή των cookies του YouTube για να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο

Προσπελάστε τις παρακάτω προτιμήσεις σας σχετικά με τα cookies και βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τα cookies του YouTube στην ενότητα "Λειτουργικότητα".

Πιο ρεαλιστικές ταινίες
Υψηλή ανάλυση 4K HDR

Εκτός από τη δυνατότητα εγγραφής συναρπαστικών ταινιών ανάλυσης 4K με υπερδειγματολοψία 5K (15 MP), η φωτογραφική μηχανή διαθέτει νέο προφίλ εικόνας HLG (Hybrid Log-Gamma), υποστηρίζοντας την άμεση ροή εργασίας HDR, και προσφέροντας ευρύ δυναμικό εύρος για εξαιρετικά ακριβείς και ρεαλιστικές εικόνες ταινιών, χωρίς διαβάθμιση χρωμάτων.

Υποστήριξη διαφορετικών αναγκών στην παραγωγή HDR

Η α7R III διαθέτει S-Log για ευέλικτη έκφραση εικόνων στο στάδιο του post-production, και HLG για άμεση ροή εργασιών HDR —ένας συνδυασμός που εκπληρώνει διάφορες απαιτήσεις στην παραγωγή HDR.

Υποστήριξη διαφορετικών αναγκών στην παραγωγή HDR

[1] Μεγάλη ευελιξία στη ρύθμιση ακριβείας των εικόνων σύμφωνα με τις απαιτήσεις (απαιτείται διαβάθμιση χρωμάτων)
[2] Στιγμιαία και υψηλής ποιότητας εικόνα (δεν απαιτείται διαβάθμιση χρωμάτων)

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X
Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με τα Final Cut Pro X και iMovie.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Το ολοκληρωτικά ανανεωμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας βελτιώνει περαιτέρω την ποιότητα εικόνας. Η έως και περίπου 2x βελτιωμένη ταχύτητα αυτόματης εστίασης, η παρακολούθηση αυτόματης εστίασης, η απόδοση παρακολούθησης αυτόματης εστίασης στα μάτια και η συνεχής λήψη στα 10 fps αυξάνουν τις δυνατότητες λήψης περισσότερων σημαντικών στιγμών. Το ανθεκτικό σώμα μικρών διαστάσεων ενσωματώνει αξιόπιστη λειτουργικότητα επαγγελματικού επιπέδου, προσφέροντας κορυφαία ευελιξία και φορητότητα.
  • Αισθητήρας Exmor R™ CMOS 42,4 MP πλήρους καρέ 35 mm και με βελτιωμένο σύστημα επεξεργασίας

  • Τυπικό εύρος ISO 100-32000 (δυνατότητα επέκτασης ανώτερου ορίου στο 102400)

  • Γρήγορη υβριδική AF με AF με εντοπισμό φάσης σε εστιακό επίπεδο 399 σημείων και AF με εντοπισμό αντίθεσης 425 σημείων

  • Συνεχής λήψη υψηλής ταχύτητας έως και 10 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης/αυτόματης έκθεσης

  • Σταθεροποίηση σε 5 άξονες με πλεονέκτημα έκθεσης 5,5 θέσεων

Συμβατότητα φακού
Φακοί E-mount της Sony
Τύπος αισθητήρα
Αισθητήρας Exmor R CMOS πλήρους καρέ 35 mm (35,9 x 24 mm)
Αριθμός pixel (ενεργά)
Περίπου 42,4 megapixel
Ευαισθησία ISO
Στατικές εικόνες: ISO 100-32000 (δυνατότητα επέκτασης από ISO 50 έως 102400), AUTO (ISO 100-12800, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο), Ταινίες: Ισοδύναμη με ISO 100-32000, AUTO (ISO 100-12800, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο)
Διάρκεια μπαταρίας (στατικές εικόνες)
Περίπου 530 φωτογραφίες (Εικονοσκόπιο) / Περίπου 650 φωτογραφίες (Οθόνη LCD) (Πρότυπο CIPA)
Τύπος εικονοσκοπίου
Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο (έγχρωμο) 1,3 cm (τύπου 0,5), Quad-VGA OLED
Τύπος οθόνης
TFT 7,5 cm (τύπου 3,0)

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Καλώδιο ρεύματος, Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FZ100, Προστατευτικό καλωδίων, Φορτιστής μπαταρίας BC-QZ1, Λουράκι ώμου, Κάλυμμα σώματος, Κάλυμμα υποδοχής αξεσουάρ, Κάλυμμα προσοφθαλμίου, Καλώδιο USB Type-C™

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Βραβεία

Βραβεία