α7R IV

Ένας ακόμα σημαντικός σταθμός

Η α7R IV χωρίς καθρέπτη και πλήρους καρέ της Sony αλλάζει το φωτογραφικό σας όραμα, με εκφραστικές δυνατότητες που άλλοτε υπήρχαν σε μηχανές μεσαίου φορμά και εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα σε ένα σώμα μικρών διαστάσεων. Δείτε πώς η βελτιωμένη ακαμψία και συνδεσιμότητα αυξάνει την παραγωγικότητά σας.

Ακόμα περισσότερη έμπνευση

Γνωρίστε έναν νέο κόσμο φωτογραφικής έκφρασης με ασύγκριτη ποιότητα εικόνας και ταχύτητα επεξεργασίας. Μια ισχυρή νέα επιλογή που εμπλουτίζει τη σειρά α7R με τις προηγμένες επιλογές συνδεσιμότητας και την αξιοπιστία που χρειάζονται οι επαγγελματίες.

Εικόνα άντρα που στρέφεται μακριά από τον φακό, με κόκκινους αμμόλοφους στο παρασκήνιο
Εξαιρετική ανάλυση και διαβάθμιση
Εικόνα άντρα που κοιτάζει μέσα από μηχανή σε τρίποδο, με προσαρτημένο σούπερ τηλεφακό.
Ευελιξία και ευαισθησία
Εικόνα γυναίκας φωτογράφου και γυναίκας μοντέλου σε φωτογραφικό στούντιο
Καταπληκτικά πορτραίτα, έξυπνη ροή εργασίας
Άποψη μηχανής από πίσω, με φόντο το εσωτερικό μιας εκκλησίας σε αποεστίαση
Οραματιστείτε το αόρατο
Άποψη πίσω μέρους χειροκίνητης μηχανής, με προβολή μενού στην οθόνη της μηχανής
Ευφυής λειτουργικότητα και αξιοπιστία
Εικόνα άντρα που χρησιμοποιεί τη μηχανή προσαρτημένη σε εξωτερικό μικρόφωνο και εξωτερική οθόνη, με φυλλώματα στο φόντο
Δεξιοτεχνική λήψη ταινίας
Απαράμιλλη απόδοση
Απίστευτη λεπτομέρεια

Ο Exmor R™ CMOS 61,0 MP πλήρους καρέ σε συνδυασμό με το σύστημα εικόνας BIONZ X™ προσφέρει ασυναγώνιστη ανάλυση, λεπτομερείς διαβαθμίσεις και αθόρυβη λειτουργία για νέες διαστάσεις λεπτομέρειας όπως θα ήθελαν οι επαγγελματίες. Η α7R IV καταγράφει την ατμόσφαιρα κάθε σκηνής και την υφή των θεμάτων.

Εικόνα που δείχνει τον αισθητήρα εικόνας Exmor R CMOS
Αισθητήρας πλήρους καρέ 61,0 MP με οπίσθιο φωτισμό

Ο νέος αισθητήρας εικόνας Exmor R CMOS διαθέτει απαράμιλλα υψηλή ανάλυση. Η σχεδίαση οπίσθιου φωτισμού αποδίδει υψηλή ευαισθησία και χαμηλό θόρυβο, παρά τον εξαιρετικά υψηλό αριθμό pixel των 61,0 MP.

Εικόνα που δείχνει το σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X
Το πιο πρόσφατο σύστημα επεξεργασίας εικόνας

Το πιο πρόσφατο σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X συνεργάζεται με το LSI εμπρόσθιου άκρου, μεγιστοποιώντας την υψηλή απόδοση ανάλυσης του αισθητήρα και ταυτόχρονα αποδίδοντας δυναμικό εύρος έως 15 στοπ σε χαμηλή ευαισθησία ISO.

Νυχτερινή εικόνα αστικού τοπίου, με γέφυρα φωτισμένη κόκκινη στο προσκήνιο
Μεγάλο τυπικό εύρος ISO 100-32000

Ανεξάρτητα από τα αυξημένα pixel, η α7R IV αποδίδει το υψηλότερο πρότυπο ISO 32000 και μειώνει τον θόρυβο στο εύρος χαμηλής και μεσαίας ευαισθησίας, πετυχαίνοντας εικόνα υψηλής ποιότητας.

Παράγοντες που μεγιστοποιούν την υπέροχη ανάλυση

Εικόνα προσχεδίου που δείχνει το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας πέντε αξόνων στο σώμα της μηχανής
Σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες στο σώμα

Ο αλγόριθμος συστήματος σταθεροποίησης εικόνας 5 αξόνων εντός του σώματος βελτιστοποιήθηκε για καλύτερη απόδοση του αισθητήρα εικόνας υψηλής ανάλυσης 61,0 MP. Έτσι εξασφαλίζεται αξιόπιστη λήψη με το χέρι σε υψηλότερη ταχύτητα κλείστρου 5,5 στοπ.

Πορτραίτο γατόπαρδου
Απόλυτα αθόρυβη λήψη

Η αθόρυβη λήψη είναι χρήσιμη σε χώρους όπου χρειάζεται ησυχία, ενώ αποτρέπει την αστάθεια της φωτογραφικής μηχανής που θα θόλωνε την εικόνα. Το κλείστρο χωρίς κραδασμούς μεγιστοποιεί την εξαιρετικά υψηλή ανάλυση της α7R IV, για υπερευκρινείς εικόνες.

Σχεδιάγραμμα που δείχνει την εσωτερική δομή της μηχανής
Κατασκευή που μειώνει τη θόλωση

Ο νέος μηχανισμός στερεώνει τη μονάδα κλείστρου, αποτρέποντας την ελαφριά αστάθεια της μηχανής, και ο βελτιωμένος αλγόριθμος σταθεροποίησης εικόνας μειώνει αποτελεσματικά τη θόλωση εικόνας. Συνολικά, η υψηλή ανάλυση της μηχανής διατηρείται επιτυχώς.

Άντρας που κρατάει το τηλεχειριστήριο ενεργοποίησης κλείστρου της μηχανής
Απελευθέρωση κλείστρου από απόσταση χωρίς κούνημα

Χάρη στον χειρισμό της μηχανής από απόσταση με το προαιρετικό ασύρματο τηλεχειριστήριο (RMT-P1BT), αποτρέπεται η αστάθεια της μηχανής από την απελευθέρωση κλείστρου κατά τη φωτογράφιση. Έτσι, μεγιστοποιείται η υψηλή ανάλυση του αισθητήρα εικόνας.

[1] Εικονοσκόπιο Ultra-XGA OLED Tru-Finder [2] Εικονοσκόπιο Quad-VGA OLED Tru-Finder

UXGA OLED Tru-Finder 5,76 εκατομμυρίων κουκκίδων

Το ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο των 5,76 εκατομ. κουκκίδων δείχνει λεπτομέρειες με σχεδόν 1,6 πιο υψηλή ανάλυση από την α7R III. Η ρύθμιση ποιότητας "Υψηλό" προσφέρει υψηλή ακρίβεια με φυσικό ρεαλισμό, χωρίς μουαρέ και ακανόνιστα περιγράμματα. Η πιο ομαλή εικόνα με ρυθμό καρέ 120/100 fps διευκολύνει την παρακολούθηση των κινούμενων θεμάτων.

Εντυπωσιακή απόκριση
Η υψηλότερη ταχύτητα ριπής στην κατηγορία της

Ανεξάρτητα από την εξαιρετική ανάλυση εικόνας, η α7R IV διατηρεί την ταχύτητα λήψης στα 10 fps με μηχανικό κλείστρο (έως 8 fps σε συνεχή λήψη ζωντανής προβολής). Έτσι, μπορείτε να αποτυπώσετε τις αποφασιστικές στιγμές, όπως την κίνηση των άγριων ζώων, με πλούσιες λεπτομέρειες, μόνο χάρη στη δυνατότητα απεικόνισης υψηλής ανάλυσης 61,0 MP.

Πορτραίτο πουλιού που πετάει, με απεικόνιση υψηλής ανάλυσης εικόνας που επιτρέπει την περικοπή εικόνας για μεγέθυνση των αποτυπωμένων εικόνων
Χρήσιμη ανάλυση 26,2 MP με περικοπή APS-C

Χάρη στην εξαιρετική ανάλυση εικόνας, μπορείτε να αποτυπώνετε όμορφες εικόνες υψηλής ανάλυσης στα 26,2 MP, ακόμη και μετά την περικοπή της εικόνας πλήρους καρέ στο μέγεθος APS-C. Αυτό σημαίνει ότι η α7R IV μπορεί να σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε προληπτικά λήψεις πλήρους καρέ 61,0 MP, π.χ. στη φωτογραφία πουλιών που συνήθως χρειάζεται περικοπή για μεγέθυνση της εικόνας.

Εικόνα του αισθητήρα AF που καλύπτει σχεδόν όλο το καρέ.
Πολύ μεγάλη κάλυψη αυτόματης εστίασης

Ο νέος αισθητήρας εικόνας προσφέρει ευρεία και υψηλής πυκνότητας κάλυψη αυτόματης εστίασης με 567 σημεία AF με εντοπισμό φάσης (περίπου 99,7% ύψος και 74,0% πλάτος). Η AF με εντοπισμό αντίθεσης 425 σημείων υποστηρίζει την εστίαση ακριβείας.

Εικόνα λιονταριού σε σκηνικό υπό σκιά
Γρήγορη αυτόματη εστίαση παρά την υψηλή ανάλυση

Χάρη στη βελτιωμένη απόκριση της γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης, η α7R IV αποδίδει γρήγορη αυτόματη εστίαση, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, με αξιοσημείωτη δυνατότητα αποτύπωσης του θέματος.

Εικόνα με δύο ζέβρες που κοιτάζονται με σηκωμένες τις μπροστινές οπλές τους
Ακόμα πιο σταθερή παρακολούθηση αυτόματης εστίασης

Τα περισσότερα σημεία AF, η διευρυμένη κάλυψη από τον αισθητήρα AF και ο βελτιωμένος αλγόριθμος AF ενισχύουν κι άλλο την απόδοση της παρακολούθησης θέματος, για ομοιόμορφη λήψη, ακόμα και σε περίπλοκες ή απότομες κινήσεις.

4D FOCUS
Μάθετε για την αυτόματη εστίαση της Sony
Εικόνα ελέφαντα σε σκηνικό με χαμηλό φως
Αυτόματη εστίαση υψηλής ακρίβειας σε χαμηλό φως

Οι προηγμένοι αλγόριθμοι αυτόματης εστίασης εξασφαλίζουν ακρίβεια σε χαμηλό φως επιπέδου EV-3. Η προτεραιότητα εστίασης στον οδηγό διαφράγματος προορίζεται για ακριβέστερη εστίαση σε χαμηλό φωτισμό και όταν το διάφραγμα του φακού είναι μικρό.

Απεικόνιση πολλαπλών εικόνων άγριας ζωής σε συνεχή λήψη
Τραβήξτε έως και 68 εικόνες χωρίς διακοπή

Επειδή το μέγεθος της ενδιάμεσης μνήμης είναι 1,5 φορές μεγαλύτερο, η μηχανή διατηρεί ταχύτητα λήψης ριπής έως και 68 εικόνες. Με τη λειτουργία λήψης APS-C, τραβάτε τριπλάσιες φωτογραφίες απ' ό,τι με τη λειτουργία λήψης πλήρους καρέ.

Εικόνα που δείχνει μια πίσω όψη της φωτογραφικής μηχανής με δύο κάρτες SD
Δύο υποδοχές πολυμέσων, και οι δύο με υποστήριξη UHS-II

Οι θύρες SLOT 1 και η SLOT 2 είναι συμβατές με UHS-I και UHS-II για γρήγορη μαζική εγγραφή δεδομένων. Η α7R IV εγγράφει, διαχωρίζει δεδομένα RAW/JPEG και σταθερές εικόνες/ταινίες και αντιγράφει δεδομένα μεταξύ καρτών, ταυτόχρονα ή διαδοχικά.

Εικόνα που δείχνει μια πίσω όψη της φωτογραφικής μηχανής με δύο μπαταρίες Z
Παρατεταμένες λήψεις επαγγελματικής διάρκειας

Η α7R IV χρησιμοποιεί μπαταρία NP-FZ100 υψηλής χωρητικότητας. Για περισσότερες ώρες λήψης, συνδυάστε τη με την προαιρετική κατακόρυφη λαβή VG-C4EM με χώρο για δύο μπαταρίες NP-FZ100, για λήψεις διπλάσιας διάρκειας σε σχέση με την α7R IV.

Εικόνα του προσώπου ενός σκύλου με ένα πλαίσιο αυτόματης εστίασης σε υπέρθεση πάνω από το ένα μάτι
AF στα μάτια ζώων για παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο

Χάρη στον βελτιωμένο αλγόριθμο, η α7R IV υποστηρίζει πλέον παρακολούθηση των ματιών ζώων, για γρήγορο, επακριβή, αυτόματο εντοπισμό και παρακολούθηση. Η υποστήριξη για παρακολούθηση των ματιών ζώων βελτιώνει σημαντικά τα αποτελέσματα της φωτογράφισης ζώων, στην άγρια φύση ή στο σπίτι, όταν εμφανιστεί κάποιο εμπόδιο ή αλλάζει συχνά ο οριζόντιος/κατακόρυφος προσανατολισμός της μηχανής.

Καλύτερα αποτελέσματα για επαγγελματικά πορτραίτα
AF στα μάτια σε πραγματικό χρόνο: η εξέλιξη

Η αυτόματη εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο είναι η εξέλιξη στη λήψη πορτραίτων. Αυτή η τεχνολογία βάσει AI εγγυάται άμεσο εντοπισμό και παρακολούθηση ακριβείας για καθαρή εστίαση στο πρόσωπο του θέματος, ακόμα και όταν κινείται γρήγορα. Ο φωτογράφος επικεντρώνεται στη σύνθεση, χάρη στην πιο απλή ροή εργασίας.

Εικόνα με γυναίκα που κρατάει ένα καπέλο που κρύβει μέρος του προσώπου της, με καρέ αυτόματης εστίασης πάνω από ένα μάτι
Άμεση εστίαση σε ένα μάτι

Όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία προτεραιότητας προσώπου/ματιού σε αυτόματη εστίαση, απλώς πιέστε το κουμπί κλείστρου κατά το ήμισυ, πατήστε το πλήκτρο AF-ON ή πατήστε ένα προσαρμοσμένο κουμπί. Η μηχανή εστιάζει στο μάτι του θέματος.

Εικόνα οθόνης με καρέ αυτόματης εστίασης πάνω από ένα μάτι, με ορατά χειριστήρια για επιλογή δεξιού ή αριστερού ματιού
Επιλογή δεξιού/αριστερού ματιού

Τώρα, μπορείτε να επιλέξετε δεξί ή αριστερό μάτι πριν ή κατά τη λήψη με το προσαρμοσμένο κουμπί. Με την επιλογή ματιού, επικεντρώνεστε στη σύνθεση, στον φωτισμό και σε άλλες λεπτομέρειες.

Εικόνα γυναίκας μοντέλου με κτήριο σε αποεστίαση στο φόντο
Εντυπωσιακά πορτραίτα με παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο

Μπορείτε να συνδυάσετε την αυτόματη εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο με την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, για τις δυναμικές κινήσεις του θέματος. Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει την παρακολούθηση με ακρίβεια για άνετη λήψη πορτραίτων.

Πιο αποτελεσματική ροή εργασίας

Λύσεις ασύρματης και ενσύρματης σύνδεσης για απαιτητικούς επαγγελματίες

Η α7R IV υποστηρίζει διάφορες λειτουργίες απομακρυσμένης μεταφοράς σε PC και μέσα μεταφοράς δεδομένων, όπως το 5 GHz Wi-Fi. Αξιοποιήστε τις επιλογές και την άνεση της απομακρυσμένης λειτουργίας λήψης και του αντιγράφου ασφαλείας δεδομένων.

Εικόνα ατόμου που δουλεύει σε laptop σε ένα φωτογραφικό στούντιο
Ασύρματη λήψη σε σύνδεση για ευέλικτη ρύθμιση

Χρησιμοποιήστε το PC Remote για τηλεχειρισμό της α7R IV ή για μεταφορά δεδομένων σε PC μέσω της εφαρμογής "Remote" του λογισμικού Imaging Edge™ (έκδ. 2.0 ή μεταγενέστερη). Διαθέσιμη πιο γρήγορη επιλογή 5 GHz  Wi-Fi για ευελιξία λήψης.

Πίσω όψη της μηχανής σε τρίποδο με ενσύρματη σύνδεση
Πιο γρήγορο PC Remote με ενσύρματη σύνδεση USB

Χρησιμοποιήστε τη συμβατή με SuperSpeed USB 5 Gbps (USB 3.2) θύρα USB Type-C® για πιο γρήγορη μεταφορά με τον νέο αλγόριθμο για ενσύρματη λήψη με PC Remote. Μεταφέρετε μεγάλες ασυμπίεστες εικόνες RAW ομαλά χωρίς διακοπή της ροής εργασιών.

Εικόνα της οθόνης του μενού ρυθμίσεων διακομιστή
Υποστήριξη μεταφοράς FTP στο παρασκήνιο

Ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των επαγγελματιών για γρήγορη παράδοση, η α7R IV υποστηρίζει τη μεταφορά FTP στο παρασκήνιο κατά τη διάρκεια και μετά τη λήψη για την παράδοση αρχείων JPEG και RAW. Δυνατότητα ανάθεσης έως και 9 διακομιστών FTP.

Εικόνα μονάδας φλας σε μηχανή
Φωτογράφιση με φλας πλήρους κλίμακας

Η χρονοκαθυστέρηση απελευθέρωσης κλείστρου ελαχιστοποιείται για ομαλή, άμεση φωτογράφιση με φλας, με συνεχή λήψη φλας μέχρι 10 fps. Επιλέξτε αργό συγχρονισμό ή συγχρονισμό πίσω κουρτίνας με ασύρματο εξωτερικό φλας για περισσότερη ευελιξία.

Εικόνα τυπικού ακροδέκτη συγχρονισμού της μηχανής για συγχρονισμό με εξωτερικές μονάδες φλας
Τυπικός ακροδέκτης συγχρονισμού

Ο τυπικός ακροδέκτης συγχρονισμού επιτρέπει τον άνετο συγχρονισμό με μονάδες φλας στούντιο και άλλο εξοπλισμό εξωτερικού φωτισμού για να την επίτευξη της επιθυμητής ρύθμισης του φωτισμού στο στούντιο.

Εικόνα ενός laptop σε ένα φωτογραφικό στούντιο
Τηλεχειρισμός, προβολή, επεξεργασία Imaging Edge™

Αποδοτικότερη εργασία με εφαρμογές υπολογιστή Imaging Edge. Remote (Τηλεχειρισμός) για ζωντανό έλεγχο και παρακολούθηση λήψης μέσω PC, Viewer (Λειτουργία προβολής) για προεπισκόπηση, αξιολόγηση και επιλογή φωτογραφιών και Edit (Επεξεργασία) για τελική εμφάνιση παραδοτέων από δεδομένα RAW.

Απτός ρεαλισμός
Μια άλλη διάσταση της πιστότητας

Πολλαπλές λήψεις με μετατόπιση pixel για σύνθεση 16 εικόνων

Η ανανεωμένη λειτουργία μετατοπίζει τον αισθητήρα κατά μισό ή ένα pixel σε προγραμματισμένη σειρά για 16 εικόνες με μετατόπιση pixel που ανασυντίθενται σε μία εικόνα υψηλής ακρίβειας 240,8 MP από τα αρχικά δεδομένα 963,2 ΜΡ (ισοδύναμο). Στατικές εικόνες π.χ. αρχιτεκτονικής και τέχνης αναπαράγονται με ρεαλιστική λεπτομέρεια, υφή, χρώμα, ατμόσφαιρα, σκηνικό και 3D ρεαλισμό, με εκπληκτική πιστότητα.

Δύο εικόνες σύγκρισης με λεπτομέρειες αρχιτεκτονικής, μία κανονική και μία σύνθετη από πολλαπλές λήψεις με μετατόπιση pixel.

[1] Κανονική μεμονωμένη εικόνα (μεγέθυνση κατά 200%)
[2] Σύνθετη εικόνα από 16 λήψεις με Πολλαπλές λήψεις με μετατόπιση pixel (100%)

Κάντε αποδοχή των cookies του YouTube για να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο

Προσπελάστε τις παρακάτω προτιμήσεις σας σχετικά με τα cookies και βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τα cookies του YouTube στην ενότητα "Λειτουργικότητα".

Σχεδιασμένη για επαγγελματίες
Μενού μηχανής για "Αποθήκευση", με τον δείκτη στο στοιχείο "CAMSET10"
Ρύθμιση "Save/Load" (Αποθήκευση/Φόρτωση)

Με τη νέα λειτουργία ρύθμισης "Save/Load" (Αποθήκευση/Φόρτωση), μπορείτε να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής στην κάρτα μνήμης SD και να τις διαβάσετε από την κάρτα, για πιο εύκολη κοινή χρήση με άλλες μηχανές, εφόσον χρειαστεί.

Μενού μηχανή για "Μέθοδο μεταπήδησης σε εικόνα", με τον δείκτη στο στοιχείο "By 100 images"
Αποτελεσματική επιλογή εικόνας

Προσθέστε αξιολογήσεις και προστασία εικόνας με άμεσο έλεγχο αναπαραγωγής. Άλλες πρακτικές λειτουργίες είναι η μεταπήδηση ανά 10/100 φωτογραφίες και η ομαδική ανασκόπηση των εικόνων από συνεχή λήψη.

Μενού ρυθμίσεων προσαρμοσμένων πλήκτρων για το περιστροφικό χειριστήριο, με τον δείκτη στο στοιχείο "1 Aperture"
Βελτιωμένη διασύνδεση μενού

Η απεικόνιση των προσαρμοσμένων βασικών ρυθμίσεων στην οθόνη μενού διευκολύνει τη χρήση. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάζετε τις καρτέλες μενού με το μπροστινό κουμπί ή το κουμπί Fn με ένα χέρι.

Επαγγελματικές λειτουργίες ταινιών
Σταθερή παρακολούθηση AF για εκπληκτικές ταινίες

Ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις AF των ταινιών 4K με γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση. Τραβήξτε ταινίες με σταθερή AF και γρήγορη ταχύτητα, υψηλή ακρίβεια και αξιόπιστη παρακολούθηση. Ρυθμίστε την ευαισθησία παρακολούθησης AF για σταθερή εστίαση.

Πορτραίτο γυναίκας που δείχνει ότι το Real-time Eye AF είναι διαθέσιμο για λήψη ταινιών
Αυτόματη εστίαση στα μάτια για τη λήψη ταινίας

Η αυτόματη εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο υποστηρίζει τη λήψη ταινιών εντοπίζοντας τα μάτια του θέματος και συνεχίζοντας να παρακολουθεί το ένα μάτι. Καθώς η α7R IV εστιάζει με ακρίβεια στο μάτι, μπορείτε να επικεντρωθείτε στη σύνθεση.

Δάκτυλο αγγίζει την οθόνη μενού
Επιλογή παρακολούθησης για συνεχή εστίαση στο θέμα

Κατά τη λήψη ταινιών, αγγίξτε ένα θέμα στην οθόνη LCD. Η α7R IV εστιάζει και παρακολουθεί με την παρακολούθηση αφής. Αν η α7R IV εντοπίσει ανθρώπινο μάτι, ενεργοποιείται η αυτόματη εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο και ξεκινά η παρακολούθηση.

Εξωτερικό μικρόφωνο συνδεδεμένο στην α7R IV
Digital audio interface για καθαρή ηχογράφηση

Η διασύνδεση ψηφιακού ήχου ενισχύει την υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων. Χρησιμοποιήστε νέο κατευθυντικό μικρόφωνο ECM-B1M ή το νέο κιτ προσαρμογέα XLR για ηχογράφηση υψηλής ποιότητας με ελάχιστη υποβάθμιση.

Μικρογραφία του φυλλαδίου
Λήψη φυλλαδίου

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Η εξαιρετικά υψηλή ανάλυση του αισθητήρα CMOS ενισχύεται από το σύστημα εικόνας και την αποτροπή των κραδασμών, χάρη στο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας σε 5 άξονες. Εξαιρετική κάλυψη αυτόματης εστίασης, ταχύτητας και παρακολούθησης. Η αυτόματη εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο τώρα παρακολουθεί τα μάτια των ζώων. Αποτυπώνει τις σημαντικές στιγμές με λήψη ριπής σε έως 10 fps. Επαγγελματική λειτουργικότητα, σε ένα μικρό και ανθεκτικό σώμα, για αξιοπιστία, ευελιξία και ελευθερία.
  • Αισθητήρας Exmor R CMOS 61,0 MP πλήρους καρέ 35 mm και βελτιωμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X

  • Τυπικό εύρος ISO 100-32000

  • Γρήγορη υβριδική AF με AF με εντοπισμό φάσης σε εστιακό επίπεδο 567 σημείων και AF με εντοπισμό αντίθεσης 425 σημείων

  • Συνεχής λήψη υψηλής ταχύτητας έως και 10 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης/αυτόματης έκθεσης

  • Υποστηρίζει την επαγγελματική ροή εργασιών με λειτουργική άνεση και αξιοπιστία

Συμβατότητα φακού
Φακοί E-mount της Sony
Τύπος αισθητήρα
Αισθητήρας πλήρους καρέ Exmor R CMOS 35 mm (35,7 x 23,8 mm)
Αριθμός pixel (ενεργά)
Περίπου 61,0 megapixel
Ευαισθησία ISO
Στατικές εικόνες: ISO 100-32000 (οι τιμές ISO από 50 έως ISO 102400 μπορούν να οριστούν ως εκτεταμένη εμβέλεια ISO), AUTO (ISO 100-12800, επιλέξιμο κατώτερο και ανώτερο όριο), Ταινίες: Ισοδύναμη με ISO 100-32000, AUTO (ISO 100-12800, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο)
Διάρκεια μπαταρίας (στατικές εικόνες)
Περίπου 530 φωτογραφίες (Εικονοσκόπιο) / Περίπου 660 φωτογραφίες (Οθόνη LCD) (Πρότυπο CIPA)
Τύπος εικονοσκοπίου
Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο (έγχρωμο) 1,3 cm (τύπου 0,5), UXGA OLED
Τύπος οθόνης
TFT 7,5 cm (τύπου 3,0)
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον