Αναγνωριστικό άρθρου : S700023444 / Τελευταία τροποποίηση : 31/01/2012

Σημαντική σημείωση για τις σειρές Sony VAIO® F11 και CW2

  Σημαντική σημείωση για τις σειρές Sony VAIO® F11 και CW2  Αγαπητέ πελάτη του Sony VAIO,

  Η Sony δίνει μεγάλη σημασία στην ποιότητα των προϊόντων της.

  Η Sony πρόσφατα ανακάλυψε ότι υπάρχει πιθανότητα ενός προβλήματος που αφορά ορισμένα notebooks των σειρών VAIO VPCF11 και VPCCW2 , που κυκλοφορούν στην αγορά της Ευρώπης από τον Ιανουάριο 2010.

  Σε σπάνιες περιπτώσεις ενδέχεται αυτά τα notebooks να υπερθερμανθούν εξαιτίας μίας ενδεχόμενης δυσλειτουργίας του συστήματος διαχείρισης της θερμοκρασίας, που μπορεί να προκαλέσει την αλλοίωση του πληκτρολογίου ή μέρους του εξωτερικού τμήματος του μηχανήματος, καθώς και το ενδεχόμενο εγκαύματος του χρήστη. 

  Εάν είστε κάτοχος ενός notebook VAIO των μοντέλων VPCF11 και VPCCW2, η Sony σας συνιστά να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε ένα BIOS firmware update, ειδικά σχεδιασμένο για πρόληψη της ενδεχόμενης υπερθέρμανσης.

  Κάντε κλικ εδώ για να ελέγξτετε εάν το δικό σας notebook VAIO περιλαμβάνεται στις αναφερόμενες σειρές.
  Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το BIOS firmware update:


  Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή εάν χρειαστείτε πρόσθετη υποστήριξη κατά την εγκατάσταση του BIOS firmware update, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της Sony για περαιτέρω βοήθεια.

  Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά την ποιότητα των προϊόντων που πουλάμε και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας όλα τα προϊόντα που απαπτύσσουμε.

  Εκ των προτέρων ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που ίσως προκαλέσαμε.
  Ευχαριστούμε που προτιμήσατε το VAIO.

  Με εκτίμηση
  Τμήμα Υποστήριξης VAIO