WF-1000XM4 

Μόνο ο ήχος σας. Τίποτα άλλο.

Εξαιρετική εμπειρία ακρόασης στα μέτρα σας. Τα ακουστικά Truly Wireless WF-1000XM4 αναβαθμίζουν ακόμα περισσότερο την κορυφαία λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου και την ποιότητα ήχου. Εφαρμόζουν σωστά σε όλους και προσφέρουν εξατομικευμένη και προσαρμόσιμη εμπειρία χρήσης.

TRULY WIRELESS

Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WF-1000XM4

WF-1000XM4
Ζεύγος ακουστικά WF-1000XM4 σε μαύρο χρώμα, από μπροστά και από το πλάι

silverblack

Ενδεικτικά από

280,00 €

Βραβευμένο
Αληθινά ασύρματα ακουστικά
Ρίξτε μια ματιά στα ακουστικά WF-1000XM4
Ανακαλύψτε την ελευθερία

Δείτε πώς τα ακουστικά WF-1000XM4 συνδυάζουν την πιο προηγμένη εξουδετέρωση θορύβου, με εξαιρετική απόδοση ήχου και εξατομικευμένες, έξυπνες λειτουργίες που προσαρμόζονται στην τοποθεσία σας.

Λογότυπο ψηφιακής εξουδετέρωσης θορύβου
Κορυφαία λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου
Ανεπτυγμένη όψη ακουστικού
Εξαιρετική ποιότητα ήχου
Εικονίδιο τηλεφώνου που καλεί
Ανώτερη ποιότητα κλήσεων
Κοντινή λήψη του ακουστικού στο αυτί
Φτιαγμένο για να σας ταιριάζει
Εικονίδια αδιαβροχοποίησης και μπαταρίας
Αντοχή στο νερό και διάρκεια μπαταρίας
Κορυφαία λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου, τώρα ακόμα πιο αποδοτική

Όλα τα στοιχεία των ακουστικών WF-1000XM4 σχεδιάστηκαν ξανά από το μηδέν. Όπως ο νέος ενσωματωμένος επεξεργαστής V1, που δημιουργήθηκε ειδικά για τη Sony και εξουδετερώνει περισσότερο θόρυβο από ποτέ, μια νέα μονάδα οδηγού με καλύτερη απόδοση, μικρόφωνα ανίχνευσης θορύβου και πρωτοποριακά καλύμματα ακουστικών απομόνωσης θορύβου, με πιο σταθερή εφαρμογή.

Ζήστε την εμπειρία εξουδετέρωσης θορύβου
Γυναίκα που τρέχει έξω φορώντας τα ακουστικά WF-1000XM4
Ελαχιστοποιεί τον θόρυβο του ανέμου

Ακόμα και τις μέρες με αέρα τίποτα δεν θα παρεμβάλλεται στον ήχο σας. Η λειτουργία αυτόματης μείωσης θορύβου ανέμου εντοπίζει πότε έχει αέρα και αυτόματα εξαλείφει τον θόρυβο.

Ακούστε περισσότερους ήχους γύρω σας

Σε λειτουργία ήχου περιβάλλοντος, τα ακουστικά WF-1000XM4 προσλαμβάνουν περισσότερους από τους ήχους γύρω σας, για πιο φυσική εμπειρία ακρόασης, χωρίς να χάνεται η σύνδεση με το περιβάλλον.

Άντρας που περιμένει σε παγκάκι σταθμού, φορώντας ακουστικά WF-1000XM4
Εξαιρετική ποιότητα ήχου

Τα WF-1000XM4 υποστηρίζουν ασύρματο ήχο υψηλής ανάλυσης.Η ειδική σχεδίαση των οδηγών των 6 mm αποδίδει δυναμικό ήχο παρά το μικρό μέγεθος και το διάφραγμα υψηλής συμμόρφωσης αναπαράγει πλούσιο εύρος μπάσων. Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής V1 επίσης βελτιώνει τον ήχο, μειώνει την παραμόρφωση και προσφέρει τη δυνατότητα επεξεργασίας LDAC και DSEE Extreme.

Λογότυπο ασύρματου ήχου υψηλής ανάλυσης
Απολαύστε ήχο υψηλής ανάλυσης χωρίς καλώδια

Τα WF-1000XM4 τώρα υποστηρίζουν ασύρματο ήχο υψηλής ανάλυσης, χάρη στην τεχνολογία κωδικοποίησης LDAC. Η τεχνολογία LDAC μεταδίδει τριπλάσια δεδομένα (με μέγιστο ρυθμό μετάδοσης 990 kbps) σε σχέση με τον συμβατικό ήχο BLUETOOTH®, για να απολαμβάνετε περιεχόμενο ήχου υψηλής ανάλυσης με κορυφαία ποιότητα, όσο το δυνατόν πιο κοντά στον ήχο της ενσύρματης σύνδεσης.

Λογότυπο DSEE Extreme
Επαναφορά των συμπιεσμένων αρχείων σε πραγματικό χρόνο

Με το Edge-AI (Artificial Intelligence), το DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) αναβαθμίζει τα συμπιεσμένα αρχεία ψηφιακής μουσικής σε πραγματικό χρόνο. Αναγνωρίζοντας την ενορχήστρωση, το είδος και τα μεμονωμένα στοιχεία κάθε τραγουδιού, όπως τη φωνή ή τη μελωδία, αποκαθιστά τον ήχο υψηλής ευκρίνειας που χάθηκε στη συμπίεση, για ολοκληρωμένη ακρόαση.

Ακόμη πιο έξυπνη εμπειρία ακρόασης

Μόλις μιλήσετε σε κάποιον, το Speak-to-Chat αυτόματα κάνει παύση στη μουσική και επιτρέπει την είσοδο των εξωτερικών ήχων. Χρήσιμο, αν δεν θέλετε να βγάλετε τα ακουστικά ή αν τα χέρια σας είναι απασχολημένα. Όταν τελειώσετε τη συζήτηση, η μουσική αρχίζει αυτόματα. Το Speak-to-Chat αναγνωρίζει και αντιδρά στη φωνή σας. Βασίζεται στην τεχνολογία Precise Voice Pickup, η οποία συνδυάζει τέσσερα μικρόφωνα και αισθητήρες με προηγμένη επεξεργασία ηχητικού σήματος.

Ο Έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες.

Ο Έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου είναι μια έξυπνη λειτουργία που αντιλαμβάνεται πού βρίσκεστε και τι κάνετε και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις του ήχου περιβάλλοντος για ιδανική εμπειρία ακρόασης.

Χάρτης δρόμου σε προβολή δορυφόρου που δείχνει σημεία ενδιαφέροντος
Ακουστικά που μαθαίνουν να σας αναγνωρίζουν

Μπορείτε να ρυθμίσετε τον έλεγχο προσαρμόσιμου ήχου ώστε να αναγνωρίζει τα μέρη που επισκέπτεστε συχνά, όπως το γραφείο, το γυμναστήριο ή ένα αγαπημένο καφέ, και να προσαρμόζει τον ήχο αναλόγως. 

Ανώτερη ποιότητα κλήσεων

Η τεχνολογία Precise Voice Pickup χρησιμοποιεί μικρόφωνα σχηματισμού δέσμης και αισθητήρα οστεομικροφώνου, ώστε τα ακουστικά WF-1000XM4 να εντοπίζουν καθαρά και με ακρίβεια τη φωνή σας, για κλήσεις hands-free, στο σπίτι, στον καφέ ή οπουδήποτε βρίσκεστε. Επιπλέον, με την εξουδετέρωση θορύβου ακούτε τον συνομιλητή της κλήσης σας πιο καθαρά, ακόμα και σε θορυβώδεις συνθήκες.

Εικόνα ατόμου με ακουστικά WF-1000XM4 που δείχνει πώς λειτουργούν τα μικρόφωνα beamforming
Κατασκευασμένα να ανιχνεύουν και τον παραμικρό ήχο

Τα μικρόφωνα σχηματισμού δέσμης είναι βαθμονομημένα ώστε να εντοπίζουν μόνο ήχους που προέρχονται από το στόμα σας. Με βελτιωμένο λόγο σήματος προς θόρυβο, εντοπίζουν κάθε λέξη, ακόμα και όταν γύρω σας έχει πολύ θόρυβο.

Εικόνα ατόμου με ακουστικά WF-1000XM4 που δείχνει πώς ο αισθητήρας οστεομικροφώνου εντοπίζει τις δονήσεις ομιλίας
Εντοπίζει δονήσεις ομιλίας για βελτιωμένη ευκρίνεια

Ο αισθητήρας οστεομικροφώνου ανιχνεύει μόνο τις δονήσεις της φωνής σας, χωρίς να εντοπίζει τους ήχους περιβάλλοντος, για ακόμα πιο καθαρή ομιλία κατά τις κλήσεις.

Έλεγχος με τη φωνή σας

Απολαύστε ευκολία hands-free. Πείτε "ΟΚ Google" ή "Alexa", για τη φωνητική βοήθεια που προτιμάτε. Απολαύστε ψυχαγωγία, επικοινωνία, μουσική, ειδήσεις και ειδοποιήσεις, ρυθμίστε υπενθυμίσεις και άλλα. Μπορείτε να χειριστείτε με τη φωνή σας ακόμα και λειτουργίες των ακουστικών όπως η εξουδετέρωση θορύβου.

Άντρας που φοράει ακουστικά WF-1000XM4 και μιλάει με hands-free στο smartphone του
Λογότυπο Fast Pair
Βρείτε τα ακουστικά σας με Fast Pair

Τα ακουστικά WF-1000XM4 υποστηρίζουν τη νέα χρήσιμη λειτουργία Fast Pair της Google. Με ένα πάτημα, τα WF-1000XM4 προσφέρουν γρήγορη και εύκολη αντιστοίχιση μέσω Bluetooth® με τις συσκευές σας Android. Εντοπίστε εύκολα πού αφήσατε τα ακουστικά σας, καλώντας τα ή ελέγχοντας την τελευταία καταγεγραμμένη τοποθεσία τους στο smartphone σας. Επιπλέον, θα λαμβάνετε ειδοποίηση όταν η μπαταρία των ακουστικών εξαντλείται, για να ξέρετε πότε να τα φορτίσετε.

Απεικόνιση laptop που εκπέμπει ασύρματα σήματα
Εύκολη αντιστοίχιση με υπολογιστή

Χάρη στη λειτουργία ταχείας αντιστοίχισης Swift Pair, μπορείτε να αντιστοιχίσετε γρήγορα τα ακουστικά WF-1000XM4 με laptop, επιτραπέζιο υπολογιστή ή tablet με Windows 10. Επιλέγοντας τη λειτουργία αντιστοίχισης, εμφανίζεται αναδυόμενη οδηγία αντιστοίχισης με κοντινές συσκευές με Windows 10.

Εργονομική σχεδίαση επιφάνειας για καλύτερη εφαρμογή

Από την κυκλοφορία των πρώτων ακουστικών in-ear το 1982 (MDR-E252), ερευνήσαμε τεράστιες ποσότητες δεδομένων από ολόκληρο τον κόσμο, σχετικά με το σχήμα του αυτιού. Τα ακουστικά WF-1000XM4 είναι προϊόν αυτής της έρευνας και συνδυάζουν σχήμα που ταιριάζει στην κοιλότητα του αυτιού με νέα εργονομική σχεδίαση, για πιο σταθερή εφαρμογή.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να βρείτε το ιδανικό μέγεθος

Βρείτε το σωστό μέγεθος για εσάς με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect. Εφαρμόζει απλές μετρήσεις για να βρει το ιδανικό μέγεθος των καλυμμάτων ακουστικών απομόνωσης θορύβου, για τη μέγιστη ποιότητα ήχου, με ελάχιστο εξωτερικό θόρυβο.

Εικόνα που δείχνει το περιβάλλον εργασίας της εφαρμογής Sony | Headphones Connect
Γυναίκα που φοράει ακουστικά WF-1000XM4 και παρακολουθεί περιεχόμενο smartphone
Τέλεια για τηλεοπτικά προγράμματα, ταινίες και άλλα

Παρακολουθείτε περιεχόμενο βίντεο στο smartphone ή στο tablet σας; Η προηγμένη ασύρματη σύνδεση των WF-1000XM4 συγχρονίζει με ακρίβεια ό,τι βλέπετε στην οθόνη με αυτό που ακούτε από τα ακουστικά, για πιο ευχάριστη παρακολούθηση.

Πιο καθαρό, πιο σταθερό σήμα Bluetooth®

Η βελτιστοποίηση του αλγόριθμου μετάδοσης με τον ενσωματωμένο επεξεργαστή V1 έκανε τη σύνδεση πιο σταθερή και λιγότερο ευάλωτη στην παράλειψη ήχου, ακόμα και σε περιβάλλον χωρίς παρεμβολές. Επιτρέπει στον ήχο να μεταδίδεται ταυτόχρονα και στα δύο αυτιά με πολύ χαμηλή καθυστέρηση και με την υψηλότερη ισχύ σήματος μέχρι στιγμής.

Σύγκριση μετάδοσης με μεταφορά Bluetooth® από Α σε Δ στα ακουστικά WF-1000X με ταυτόχρονη μετάδοση Bluetooth® σε Α/Δ στα WF-1000XM4

(A) WF-1000X Μετάδοση με μεταφορά Bluetooth® από Α σε Δ.
(A) WF-1000XM4 Ταυτόχρονη μετάδοση Bluetooth® σε Α/Δ.

Ανθεκτικά στο νερό για καθημερινή χρήση

Με βαθμό ανθεκτικότητας στο νερό IPX4, αυτά τα ακουστικά δεν φοβούνται το νερό και τον ιδρώτα. Συνεχίστε να κινείστε και να ακούτε μουσική.

Ακρόαση ολόκληρη την ημέρα και φόρτιση σε λίγα λεπτά

Επωφεληθείτε από φόρτιση ακουστικών που διαρκεί ολόκληρη εργάσιμη ημέρα 8 ωρών, με άλλες 16 ώρες στη θήκη. Αυτό σημαίνει ένα πλήρες 24ωρο ακρόασης μουσικής, κάθε φορά που φεύγετε από το σπίτι. Βιάζεστε; Μία φόρτιση 5 λεπτών δίνει έως και 60 λεπτά χρόνο αναπαραγωγής, ενώ η εφαρμογή Sony | Headphones Connect σάς ειδοποιεί ακόμα και όταν η θήκη φόρτισης πέσει κάτω από 30%.

Απεικόνιση χρόνων φόρτισης
Αντικείμενα σε γραφείο, μεταξύ των οποίων και η θήκη φόρτισης WF-1000XM4 σε ασύρματη επιφάνεια φόρτισης.
Εύκολη ασύρματη φόρτιση με τεχνολογία Qi

Τα WF-1000XM4 έχουν τεχνολογία Qi για εύκολη ασύρματη φόρτιση. Μπορείτε ακόμα και να χρησιμοποιήσετε ένα smartphone με τεχνολογία Qi, όπως το τελευταίο Xperia με κοινή χρήση μπαταρίας, για να φορτίσετε τα ακουστικά και τη θήκη φόρτισης.

Τα πάντα στις άκρες των δαχτύλων σας

Ο χειρισμός WF-1000XM4 είναι εύκολος. Πατήστε το αριστερό ακουστικό για να αλλάξετε από εξουδετέρωση θορύβου σε λειτουργία ήχου περιβάλλοντος και πατήστε το παρατεταμένα για Quick Attention, ή πατήστε δύο φορές το δεξί για το επόμενο κομμάτι. Μπορείτε και να βάλετε άλλες λειτουργίες σε κάθε ακουστικό, με το Headphones Connect.

Άμεση παύση. Άμεση έναρξη.

Απλώς βγάλτε τα ακουστικά από τα αυτιά σας και η μουσική θα σταματήσει, καθώς ο αισθητήρας εγγύτητας γνωρίζει πότε φοράτε το ένα ή και τα δύο ακουστικά ψείρες. Βάλτε τα ακουστικά και η μουσική θα αρχίσει ξανά.

Γυναίκα σε καναπέ που φοράει ακουστικά WF-1000XM4 και κοιτάζει το smartphone της
Τι είδους ακρόαση προτιμάτε;

Χάρη στον Έλεγχο ήχου περιβάλλοντος της εφαρμογής Sony | Headphones Connect, μπορείτε να προσαρμόσετε την ένταση του ήχου παρασκηνίου και έχετε την επιλογή να ακούτε μόνο τις φωνές. Επιπλέον, με τον ισοσταθμιστή, μπορείτε να προσαρμόσετε τα επίπεδα ήχου για να ταιριάζουν με τη μουσική σας.

Επιλέξτε το ιδανικό χρώμα

Τα ακουστικά WF-1000XM4 διατίθενται σε μαύρο ή ασημί χρώμα.

Ζευγάρι ακουστικών WF-1000XM4 και θήκης φόρτισης σε μαύρο, μαζί με θήκη φόρτισης σε λευκό
Χέρι που κρατάει μια ανοιχτή θήκη φόρτισης και αποκαλύπτει τα ακουστικά WF-1000XM4 μέσα
Μικρότερο μέγεθος, κανένας συμβιβασμός

Η εσωτερική διάταξη σχεδιάστηκε ξανά, για να μειωθεί το μέγεθος των ακουστικών WF-1000XM4 κατά 10%, συγκριτικά με της προηγούμενης γενιάς, χωρίς να υπονομευτεί η ποιότητα ήχου ή η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Με βάρος μόλις 7,3 g, είναι αρκετά ελαφριά για να τα φοράτε όλη την ημέρα. Η θήκη φόρτισης είναι επίσης μικρότερη κατά 40%, αλλά και πάλι δίνει 16 ώρες φόρτισης εν κινήσει.

Καλύτερα για το περιβάλλον

Η συσκευασία των WF-1000XM4 δεν περιέχει πλαστικό και είναι σχεδιασμένη με γνώμονα τη χαμηλή τοξικότητα και τη φιλοσοφία της αυξημένης κοινωνικής ευθύνης, "Made to be remade". Το 99% της χάρτινης συσκευασίας, εκτός των ετικετών, είναι από ανακυκλωμένα και βιώσιμα υλικά ειδικά για τη Sony.

Εικόνα συσκευασίας των WF-1000XM4 μαζί με διάφορα υλικά συσκευασίας φιλικά προς το περιβάλλον
Ζευγάρι ακουστικών WF-1000XM4 με θήκη φόρτισης, 3 μεγέθη καλυμμάτων ακουστικών απομόνωσης θορύβου και καλώδιο φόρτισης USB-C.
Τι περιέχει η συσκευασία

Ανοίξτε τη συσκευασία των ακουστικών WF-1000XM4 και θα βρείτε καλύμματα ακουστικών απομόνωσης θορύβου σε 3 μεγέθη, καθώς και καλώδιο φόρτισης με USB-C.

Τόσο καθηλωτική. Τόσο ρεαλιστική.

Αφεθείτε στον ρεαλιστικό ήχο που σας περιβάλλει, σαν να βρίσκεστε σε συναυλία ή στούντιο ηχογράφησης, κάθε φορά που βάζετε τα ακουστικά σας. Η μουσική ποτέ δεν ήταν τόσο καθηλωτική και ρεαλιστική, όσο με το 360 Reality Audio.

Λογότυπο εφαρμογής Artist Connection
Δοκιμάστε το demo πρόγραμμα αναπαραγωγής με την εφαρμογή Artist Connection

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Τα ασύρματα ακουστικά WF-1000XM4 συνδυάζουν την κορυφαία εξουδετέρωση θορύβου με υψηλής ποιότητας ήχο, λειτουργίες έξυπνης ακρόασης, ανθεκτικότητα στο νερό, ολοήμερη διάρκεια μπαταρίας και άνεση για πολύωρες ακροάσεις.
  • Εξελιγμένη ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου με ενσωματωμένο επεξεργαστή V1

  • Ποιότητα ήχου με ασύρματο ήχο υψηλής ανάλυσης

  • Έξυπνη ακρόαση και καθαρή ποιότητα κλήσεων

  • Εργονομική σχεδίαση επιφάνειας για σταθερή εφαρμογή

  • Αδιάβροχα, με μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, για καθημερινή χρήση

Μονάδα οδηγού
6 mm
DSEE Extreme
Ναι
Απόκριση συχνότητας (επικοινωνία Bluetooth®)
20 Hz – 20.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας 44,1 kHz) / 20 Hz – 40.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας LDAC 96 kHz, 990 kbps)
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές και βραβεία

Δηλώσεις χρηστών