NW-WM1A

Ανακαλύψτε τα βάθη του ποιοτικού ήχου

Το NW-WM1A είναι ένα Walkman® κορυφαίας ποιότητας που έχει σχεδιαστεί για βέλτιστη ποιότητα ήχου. Νιώστε κάθε νότα και λεπτομέρεια με ήχο υψηλής ανάλυσης και ακούστε τη διαφορά στη μουσική σας με ισορροπημένο ήχο, όπου κι αν πάτε. 

Signature Series

One Signature Sound

Απογειώνουμε την εμπειρία ήχου υψηλής ανάλυσης, από την απλή ακρόαση στην πλήρη αίσθηση και συναίσθηση.

Λογότυπο ήχου υψηλής ανάλυσης
Σχεδιασμένος για ήχο υψηλής ανάλυσης

Απολαύστε ακόμα και τις πιο λεπτές διακυμάνσεις του ήχου σε ποιότητα επαγγελματικού επιπέδου, που ξεπερνάει την ποιότητα του CD, με ήχο υψηλής ανάλυσης. Το πάθος για τη μουσική συνενώνει κάθε στοιχεία, από το σήμα μέχρι το ηχείο, ώστε να έχετε την αίσθηση ότι ο καλλιτέχνης βρίσκεται μπροστά σας. Το NW-WM1A Walkman® υποστηρίζει επίσης τον πιο πρόσφατο ρυθμό 384 kHz / 32 bit και εγγενή αναπαραγωγή DSD.

DSD
Εγγενές φορμά DSD

Το NW-WM1A υποστηρίζει αρχεία ήχου σε εγγενές φορμά DSD, που δημιουργούνται νωρίς στη διαδικασία παραγωγής. Αυτό σημαίνει ότι διατηρείται κάθε αυθεντική λεπτομέρεια της αρχικής εγγραφής.

S-Master HX
S-Master HX

Η νέα τεχνολογία ψηφιακής ενίσχυσης S-Master™ HX, ειδικά σχεδιασμένη για Walkman®, μειώνει την παραμόρφωση και το θόρυβο σε πολλά εύρη συχνοτήτων, για πλούσιο και "γεμάτο" ήχο.

DSEE HX
DSEE HX

Η τεχνολογία αναβάθμισης DSEE HX χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο για την ανάλυση της μουσικής και την αντικατάσταση των απολεσθέντων πληροφοριών, έτσι η ποιότητα είναι εφάμιλλη ήχου υψηλής ανάλυσης. Επιλέξτε από 5 λειτουργίες για να αναδείξετε τη μουσική σας. 

Ισορροπημένος ήχος
Ενσωματωμένη ισορροπημένη τυπική σύνδεση ø4,4 mm

Απολαύστε καθαρό, δυναμικό, ισορροπημένο ήχο ακριβείας. Με το νέο ισορροπημένο τυπικό βύσμα ø4,4 mm, ο θόρυβος που μεταφέρεται μέσω του καλωδίου στον ενισχυτή μειώνεται. Το αποτέλεσμα είναι ανώτερος ήχος με εξαιρετική καθαρότητα.

Κορυφαία σχεδίαση για βέλτιστη ποιότητα ήχου

Με πλαίσιο από αλουμίνιο και ειδικά ηλεκτρικά εξαρτήματα, το NW-WM1A Walkman® σχεδιάστηκε για πανίσχυρο ήχο υψηλής ποιότητας. 

Πλαίσιο αλουμινίου

Το πλαίσιο από κράμα αλουμινίου παρέχει ένα εξαιρετικά άκαμπτο περίβλημα, το οποίο είναι ανθεκτικό στον ηλεκτρικό θόρυβο και σε άλλες παρεμβολές, προσφέροντας σταθερό ήχο υψηλής ποιότητας.

Καλώδιο OFC
Καλώδιο από χαλκό ελεύθερο οξυγόνου

Το χαμηλής αντίστασης καλώδιο από χαλκό χωρίς οξυγόνο προσφέρει χαμηλή παραμόρφωση και κορυφαίο διαχωρισμό καναλιών.

Αντιστάσεις MELF
Αντιστάσεις MELF

Μειώστε το θόρυβο και ελαχιστοποιήστε την παραμόρφωση στη διαδρομή του σήματος ήχου με αντιστάσεις τύπου MELF.  

Πυκνωτής FT CAP
Εξορθολογισμός της ισχύος

Ο νέος πυκνωτής FT CAP από πολυμερές ρυθμίζει τη ροή της ισχύος, έτσι τη βελτιστοποιεί για άμεση, καθαρή ισχύ όποτε είναι αναγκαία.  

Ρυθμιστής γραμμικότητας φάσης DC

Κρυστάλλινη μετατροπή ήχου

Ο ρυθμιστής γραμμικότητας φάσης DC αναπαράγει αποτελεσματικά μια μεγάλη σειρά ηχητικών υπογραφών. Εφαρμόζει επεξεργασία ψηφιακού σήματος προκειμένου να αντιστοιχεί στα χαρακτηριστικά φάσης διάφορων τύπων αναλογικού ενισχυτή για την απόδοση πιο αγνού ήχου με αναλογικές ιδιότητες. Επιλέξτε από έξι ρυθμίσεις χαρακτήρα φάσης.

Ρυθμιστής γραμμικότητας φάσης DC
Μην χάσετε την αίσθηση της μουσικής

Αποτύπωση κάθε νότας και ηχητικής λεπτομέρειας με DSEE HX™

Φέρτε την αίσθηση της συναυλίας στο σπίτι και ακούστε τη μουσική όπως ακριβώς θα ήθελε ο καλλιτέχνης, σε ποιότητα που προσεγγίζει τον ήχο υψηλής ανάλυσης. Η τεχνολογία αναβάθμισης DSEE HX™ χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο για την ανάλυση της μουσικής και την αντικατάσταση των απολεσθέντων πληροφοριών, έτσι η ποιότητα είναι εφάμιλλη ήχου υψηλής ανάλυσης. Επιλέξτε από 4 πρόσθετες λειτουργίες, πέραν της τυπικής, για να αναδείξετε τη μουσική σας.

Τέλειο για καθημερινή χρήση

Το NW-WM1A έχει σχεδιαστεί για την καθημερινή σας ζωή. Είναι αρκετά μικρό και ελαφρύ, έτσι μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας όταν θέλετε να ακούσετε μουσική υψηλή ποιότητας.

Εικόνα των NW-WM1A που δείχνει την ευαίσθητη στην αφή οθόνη
Έξυπνη οθόνη αφής

Η υψηλής ποιότητας οθόνη 10 cm (4,0") ανταποκρίνεται στην αφή, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις λειτουργίες αγγίζοντας απλώς το αντίστοιχο εικονίδιο. 

Πλευρικά κουμπιά
Πρακτικά κουμπιά

Τα κουμπιά αναπαραγωγής/παύσης, επιλογής μουσικής και έντασης του ήχου στην πλαϊνή πλευρά έχουν σχεδιαστεί και τοποθετηθεί ειδικά για εύκολο χειρισμό.

Απολαύστε περισσότερη μουσική με προηγμένη τεχνολογία 
Μορφές αρχείων
Αναπαραγωγή διαφορετικών μορφών αρχείων

Το NW-WM1A Walkman® υποστηρίζει μια μεγάλη σειρά τύπων αρχείων.

Διάρκεια μπαταρίας
Μπαταρία μεγάλης διάρκειας ζωής

Απολαύστε έως και 30 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής ήχου υψηλής ανάλυσης (FLAC 96 kHz/24 bit) και 33 ώρες MP3 (128 kbps).

Επέκταση μνήμης
Ενσωματωμένη μνήμη με δυνατότητα επέκτασης

Με την ενσωματωμένη μνήμη 128 GB δεν πρόκειται ποτέ να ξεμείνετε από μουσική, αν και μπορείτε να προσθέσετε περισσότερη χωρητικότητα με την υποδοχή για κάρτα μνήμης Micro SD.

Η μετάδοση ροής Bluetooth® στα καλύτερά της

Απολαύστε ροή μουσικής υψηλής ποιότητας χάρη στο LDAC, τον κορυφαίο ασύρματο κωδικοποιητή μας. Με τριπλάσιο ρυθμό μετάδοσης σε σχέση με το τυπικό Bluetooth®, μπορείτε να απολαμβάνετε κορυφαία εμπειρία ακρόασης για όλη τη μουσική σας.

Ανακαλύψτε το Signature Series

Μην συμβιβαστείτε για τίποτα λιγότερο από μια καθηλωτική εμπειρία με την πλήρη σειρά των προϊόντων Signature Series. Σχεδιασμένα για ανώτερη ποιότητα ήχου, υπερβαίνουν τις συμβάσεις στον ήχο και απογειώνουν κάθε νότα.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Το NW-WM1A είναι ένα εξαιρετικά ποιοτικό Walkman® που έχει σχεδιαστεί για βέλτιστη ποιότητα ήχου. Νιώστε κάθε νότα και λεπτομέρεια με ήχο υψηλής ανάλυσης και ακούστε τη διαφορά στη μουσική σας με ισορροπημένο ήχο, όπου κι αν πάτε.
  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Το DSEE HX αναβαθμίζει τη μουσική σας στην ποιότητα του ήχου υψηλής ανάλυσης

  • Ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX για πεντακάθαρη ποιότητα ήχου

  • Χωρητικότητα 128 GB (έως 800 κομμάτια ήχου υψηλής ανάλυσης)

  • Απολαύστε έως και 33 ώρες αναπαραγωγής με αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών