Αναγνωριστικό άρθρου : 00243341 / Τελευταία τροποποίηση : 16/03/2020

Πολιτική απορρήτου

  Αιτήματα για το απόρρητο

  Πώς μπορώ να λάβω αντίγραφο των δεδομένων μου ή να διαγράψω τον λογαριασμό μου;

  Για να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας ή να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, θα πρέπει να επικυρώσετε το αίτημα. Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη πελατών χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email που σχετίζεται με το αίτημά σας.
   

  Ποια πολιτική διέπει τα δεδομένα μου;

  Αν είστε ήδη πελάτης της Sony Mobile, τα δεδομένα σας διέπονται από την  Πολιτική απορρήτου της Sony Mobile. Αν είστε νέος χρήστης ή έχετε δηλώσει τη συναίνεσή σας για την Πολιτική απορρήτου της Sony Europe μετά την 1η Μαρτίου, τα δεδομένα σας διέπονται από την  Πολιτική απορρήτου της Sony Europe.
   

  Πώς μπορώ να καταργήσω την εγγραφή μου από τα ενημερωτικά δελτία;

  Λυπούμαστε που αποχωρείτε! Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να σταματήσετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο μας, όπως οι εξής:

  • Με κλικ στον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο κάτω μέρος των email σας.
  • Με κατάργηση εγγραφής από τα ενημερωτικά δελτία Sony Electronics→ συνδεθείτε στον Λογαριασμό MySony και αλλάξτε τις προτιμήσεις ενημερωτικών δελτίων.
  • Με κατάργηση εγγραφής από τα ενημερωτικά δελτία Sony Mobile → συνδεθείτε στον Λογαριασμό Sony Mobile και αλλάξτε τις προτιμήσεις ενημερωτικών δελτίων.
   • Μέσω του Κέντρου επικοινωνίας.
     

   Διαγραφή λογαριασμού

   • Λογαριασμός MySony (Sony Electronics) → Θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να τον διαγράψετε.
   • Sony Mobile → Θα πρέπει να συνδεθείτε στην Υποστήριξη πελατών στέλνοντας ένα email και ζητώντας τη διαγραφή του λογαριασμού σας από τον λογαριασμό Sony Mobile που θέλετε να διαγράψετε.

   Λάβετε επίσης υπόψη ότι, αν έχετε εγγραφεί για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία μέσω του περισσότερων από μία διευθύνσεων email, θα πρέπει να καταργήσετε την εγγραφή για κάθε μία από αυτές. Άλλες εταιρείες του ομίλου Sony έχουν τα δικά τους ενημερωτικά δελτία, για τα οποία η Sony Europe B.V. δεν ευθύνεται. Για να σταματήσετε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά τους δελτία, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την αρμόδια εταιρεία.