Αναγνωριστικό άρθρου : 00275440 / Τελευταία τροποποίηση : 09/03/2022Εκτύπωση

Νέα διαθέσιμη ενημέρωση λογισμικού: λύση για τις θολές εικόνες ή τις εικόνες με παραμόρφωση pixel στην τηλεόραση (Φεβρουάριος 2022)

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο ισχύει μόνο για συγκεκριμένα προϊόντα ή/και λειτουργικά συστήματα. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην ενότητα Σχετικά προϊόντα και κατηγορίες.

  Επίλυση προβλήματος με θολές εικόνες και παραμόρφωση pixel

  Τον Φεβρουάριο του 2022, η Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία μιας νέας ενημέρωσης λογισμικού που επιλύει το πρόβλημα της περιστασιακής παραμόρφωσης pixel ή της θόλωσης (γνωστή επίσης ως macro-blocking) κατά την παρακολούθηση τηλεόρασης με μονάδα CI+. Αν κάποιες φορές μπορείτε να δείτε μεμονωμένα τετράγωνα pixel στην τηλεόρασή σας, ακολουθήστε τα βήματα σε αυτό το άρθρο για να κατεβάσετε τη νέα ενημέρωση υλικολογισμικού.

  Σημείωση: Η ενημέρωση λογισμικού θα κυκλοφορήσει σταδιακά και ο ακριβής χρόνος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο της τηλεόρασης.


  Βήμα 1: Ελέγξτε τα επηρεαζόμενα μοντέλα τηλεοράσεων

  Αυτό το πρόβλημα παραμόρφωσης pixel μπορεί να εμφανιστεί στα παρακάτω μοντέλα τηλεοράσεων, ειδικά αν χρησιμοποιείτε έξυπνη κάρτα CI+. Βεβαιωθείτε ότι η σειρά της τηλεόρασής σας συμπεριλαμβάνεται στην παρακάτω λίστα:

  • Τηλεοράσεις Android της Sony του 2021: Σειρές X80J, X81J, X82J, X85J, X89J, X90J, X92J, X93J, X94J, X95J, A80J, A83J, A84J, A90J και Z9J
  • Τηλεοράσεις Android της Sony του 2020: Σειρές XH90 και XH92

  Πώς ξέρω αν χρησιμοποιώ μονάδα CI+;


  Βήμα 2: Ενημερώστε το λογισμικό της τηλεόρασής σας

  Αν στην τηλεόρασή σας είναι ενεργοποιημένη η ρύθμιση Automatically check for update (Αυτόματος έλεγχος για ενημέρωση), θα λάβετε την ενημέρωση αυτόματα.

  ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μπορείτε να κατεβάσετε αυτήν την ενημέρωση λογισμικού αμέσως μόλις γίνει διαθέσιμη για το μοντέλο σας, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα στην τηλεόρασή σας:

  Μεταβείτε στο μενού Settings (Ρυθμίσεις) → ΣύστημαAbout (Πληροφορίες) → Ενημέρωση λογισμικού συστήματοςΕνημέρωση λογισμικού.
   

  Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε την ενημέρωση χρησιμοποιώντας μια μονάδα μνήμης flash USB.