Αναγνωριστικό άρθρου : S700023358 / Τελευταία τροποποίηση : 26/10/2012

Ενεργοποιήστε το Vaio Update/Care

  Ενεργοποιήστε το Vaio Update/Care

  Αν διατηρήσετε επαφή με τη SONY, θα μπορείτε να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες του προϊόντος VAIO σας. Η Sony έχει αναπτύξει και έχει εγκαταστήσει το VAIO Update για σας, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη βέλτιστη χρήση του υπολογιστή VAIO σας.

  Μέσω του VAIO Update, παρέχουμε ενημερώσεις για προεγκατεστημένα προγράμματα οδήγησης, βοηθητικά προγράμματα και άλλο λογισμικό της Sony. Έτσι, το VAIO Update διατηρεί ενημερωμένο το VAIO σας, προσφέροντας ή ακόμα και εγκαθιστώντας αυτόματα τις τελευταίες ενημερώσεις κώδικα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτά τα θέματα.

  Μπορείτε να βρείτε το VAIO Update προεγκατεστημένο μόνο στα VAIO που πωλούνται από το 2005.
  Για πιο πρόσφατα μοντέλα υπολογιστή VAIO, αυτή η λειτουργία είναι ενσωματωμένη στο VAIO Care. Μπορείτε να εκκινήσετε το VAIO Care πατώντας το ειδικό κουμπί Assist στο VAIO σας.

  Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε τι μπορεί να σας προσφέρει το VAIO Care.

  Για παλαιότερα μοντέλα ή για VAIO που δεν έχουν πια εγκατεστημένο το VAIO Update, μπορείτε να βρείτε τις ενημερώσεις και στις σελίδες υποστήριξής μας. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε τακτικά για ενημερώσεις, για να διασφαλίσετε ότι το σύστημά σας διατηρείται ενημερωμένο.