Αναγνωριστικό άρθρου : S700023399 / Τελευταία τροποποίηση : 12/07/2018

Το δικό μου VAIO δεν κάνει εξαγωγή ήχου από τα ηχεία ή τα ακουστικά

  Εάν εμφανιστεί αυτό το πρόβλημα, ανατρέξτε στα παρακάτω βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων.

  βαθμός δυσκολίας Βαθμός δυσκολίας:
  Εύκολο
  απαιτούμενος χρόνος Απαιτούμενος χρόνος:
  Ενασχόληση 15 λεπτών
   


  Πρώτα τα βασικά:

  1. Ελέγξτε εάν η ένταση του ήχου δεν έχει ρυθμιστεί στη σίγαση. Ο συνδυασμός Fn-F3 ενεργοποιεί ή καταργεί τη σίγαση του ήχου στα μοντέλα VAIO που δεν διαθέτουν ειδικό κουμπί Σίγασης.
  2. Ελέγξτε εάν η ένταση του ήχου δεν έχει ρυθμιστεί στην ελάχιστη ρύθμιση. Χρησιμοποιήστε το συνδυασμό πλήκτρων Fn-F4 (ή τα πλήκτρα ρύθμισης έντασης του ήχου πλάι στο πληκτρολόγιο) για ρύθμιση της έντασης του ήχου σε υψηλότερη τιμή.
  3. Εάν χρησιμοποιείτε κάποια εφαρμογή που διαθέτει δικό της χειριστήριο έντασης του ήχου, ελέγξτε εάν η ένταση του ήχου έχει αυξηθεί.
  4. Εάν υπάρχουν ακουστικά συνδεδεμένα στην υποδοχή ακουστικών, τα εσωτερικά ακουστικά θα έχουν απενεργοποιηθεί.
  5. Εάν έχουν συνδεθεί εξωτερικά ηχεία, βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένα.

  Για προχωρημένους:

  1. Αν έχετε πρόσφατα ενημερώσει τα προγράμματα οδήγησης της κάρτας ήχου σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε ακολουθήσει σωστά τις οδηγίες εγκατάστασης. Μερικές φορές, χρειάζεται να καταργηθεί πρώτα η εγκατάσταση της πρώτης έκδοσης.
  2. Ελέγξτε την ενότητα λήψης για το δικό σας μοντέλο VAIO, εάν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσει των προγραμμάτων οδήγησης.
  3. Εάν το πρόβλημα εμφανίστηκε πολύ πρόσφατα, εξετάστε το ενδεχόμενο να εκτελέσετε αποκατάσταση του συστήματος σε ημερομηνία προγενέστερη από εκείνη στην οποία εμφανίστηκε το πρόβλημα.

  Αν το πρόβλημά σας εξακολουθεί να μην έχει επιλυθεί, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τη VAIO Link για περαιτέρω επίλυση προβλημάτων.