Αναγνωριστικό άρθρου : 00254170 / Τελευταία τροποποίηση : 28/12/2020

Γιατί είναι θολό το κείμενο στην τηλεόραση κατά τη λήψη σήματος 4K 120Hz από άλλη συσκευή;

  Υπήρξε κάποιο πρόβλημα λογισμικού στην επεξεργασία του βίντεο κατά τη χρήση της τηλεόρασης στη λειτουργία Παιχνιδιού/γραφικών. Η έκδοση 6.0414 της ενημέρωσης λογισμικού τηλεόρασης της Sony αντιμετώπισε αυτό το πρόβλημα.

  Πώς γίνεται η λήψη του πιο πρόσφατου λογισμικού για την τηλεόραση Android TV

  Για να λάβετε ενημερώσεις λογισμικού, βεβαιωθείτε ότι η ρύθμιση Αυτόματος έλεγχος για ενημέρωση ή Αυτόματη λήψη λογισμικού της τηλεόρασής σας είναι ενεργοποιημένη. Με αυτόν τον τρόπο, μόλις μια ενημέρωση είναι διαθέσιμη για τη συσκευή σας, η λήψη της θα ξεκινήσει αυτόματα. Αν απενεργοποιήσατε αυτήν τη ρύθμιση, θα πρέπει να ελέγξετε μη αυτόματα αν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις για την τηλεόρασή σας.

  Μπορείτε να κατεβάσετε την ενημέρωση από τη σελίδα λήψεων για το μοντέλο της τηλεόρασής σας και να την εγκαταστήσετε μη αυτόματα.

  Κατέβασα την πιο πρόσφατη ενημέρωση λογισμικού, αλλά το κείμενο στην τηλεόραση εξακολουθεί να είναι θολό κατά την εισαγωγή σήματος 4K120 Hz

  Η υποστήριξη 4K 120 Hz είναι μια σχετικά νέα δυνατότητα τηλεόρασης, που σχεδιάστηκε με γνώμονα το περιεχόμενο βίντεο και όχι τις στατικές εικόνες. Τα πλεονεκτήματα του ρυθμού ανανέωσης 120 Hz, όπως η ομαλή και χωρίς τρεμόπαιγμα αναπαραγωγή βίντεο, είναι ιδιαίτερα εμφανή όταν η τηλεόραση χρησιμοποιείται στη λειτουργία Παιχνιδιού/γραφικών.

  Κατά την προβολή στατικών εικόνων, συνιστούμε να αλλάξετε τη ρύθμιση σήματος στη συσκευή εξόδου σε 4K 60 Hz, ώστε να επιτύχετε τη βέλτιστη επεξεργασία εικόνας.