HT-A7000

Απόλυτος ρεαλισμός surround με 7.1.2 κανάλια

Το HT-A7000 σάς περιβάλλει με αυθεντικό ήχο Surround 7.1.2 καναλιών με ηχεία upfiring, tweeter δοκού, και δύο ενσωματωμένα subwoofer. Και με τα προαιρετικά πίσω ηχεία, υποστηρίζει 360 Spatial Sound Mapping, για ένα εντελώς νέο επίπεδο καθηλωτικής εμπειρίας.

SOUND BAR

Sound bar 360 Spatial Sound Mapping Dolby Atmos®/DTS:X® 7.1.2 καν. | HT-A7000

HT-A7000
Sound bar 360 Spatial Sound Mapping Dolby Atmos®/DTS:X® 7.1.2 καν. | HT-A7000: εικόνα

Ενδεικτικά από

1.399,00 €

Βραβευμένο
Τεχνολογία 360 Spatial Sound που προσαρμόζεται στο περιβάλλον σας

Με προαιρετικά πίσω ηχεία από τη Sony

Η πρωτοποριακή τεχνολογία 360 Spatial Sound Mapping με τα πίσω ηχεία της Sony δημιουργεί πολλά πλασματικά ηχεία μόνο από το sound bar και τα πίσω ηχεία. Με πολλά πλασματικά ηχεία παντού γύρω σας σε βέλτιστη διάταξη για τον χώρο σας, απολαμβάνετε νέα αίσθηση ήχου. Νιώστε όλη την ένταση των Dolby Atmos® και DTS:X®, και ακούστε κάθε ανάσα, βήμα και λέξη, σαν να είσαστε μέσα στην ταινία.

Ανακαλύψτε τον διευρυμένο ήχο 360 Spatial Sound

Με προαιρετικά πίσω ηχεία από τη Sony

Η ευρεία περιοχή ακρόασης γεμίζει κάθε σημείο του χώρου σας, έτσι ώστε η οικογένεια και οι φίλοι σας να έχουν την ίδια εμπειρία ήχου. Η περιοχή ακρόασης δεν περιορίζεται μπροστά στην τηλεόραση, αλλά καταλαμβάνει πολύ ευρύτερο χώρο.


Παρακολουθήστε το βίντεο για το 360 Spatial Sound Mapping

Θέλετε μια γεύση του 360 Spatial Sound από ένα sound bar με προαιρετικά πίσω ηχεία; Απλώς φορέστε τα ακουστικά σας και αφεθείτε στον καθηλωτικό ήχο.

Πρωτοποριακές τεχνολογίες βελτιστοποίησης ηχητικού πεδίου
Διάγραμμα που δείχνει πώς το HT-A7000 μετράει με έξυπνο τρόπο τη θέση κάθε ηχείου και βελτιστοποιεί τον ήχο στο δωμάτιο.
Βελτιστοποίηση για τοποθέτηση ηχείων

Τα προαιρετικά ηχεία δεν χρειάζεται να τοποθετηθούν με ακρίβεια. Τα αναλαμβάνει όλα το sound bar με τα ενσωματωμένα μικρόφωνα, υπολογίζοντας έξυπνα τη θέση κάθε ηχείου και βελτιστοποιώντας τον ήχο για τον χώρο σας. Το sound bar προσφέρει βελτιστοποίηση ηχητικού πεδίου με ή χωρίς τα προαιρετικά ηχεία. Ενεργοποιήστε τη βαθμονόμηση στην πρώτη ρύθμιση ή στο αρχικό μενού.

Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε τις νέες ενημερώσεις και προσφορές που ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, από τη Sony. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, για να μην χάνετε ποτέ τίποτα.

Ανώτερος ήχος Surround, από το κορυφαίο sound bar της Sony

Το HT-A7000 διαθέτει 7.1.2 κανάλια, δύο ηχεία upfiring για ήχο που έρχεται και από πάνω, δύο tweeter δοκού και πέντε μπροστινά ηχεία, για διευρυμένο ήχο Surround, συν ένα διπλό ενσωματωμένο subwoofer, για βαθιά μπάσα. Χάρη στο Vertical Surround Engine και στο S-Force PRO Front Surround, το HT-A7000 δημιουργεί εικονικό ήχο Surround που έρχεται από κάθε κατεύθυνση, για να απολαμβάνετε πλήρως τη συναρπαστική εμπειρία του Dolby Atmos® και του DTS:X®.

Γράφημα που δείχνει πώς το Vertical Surround Engine δημιουργεί ήχο πάνω από τον ακροατή, για ηχητική εμπειρία 3D, χωρίς ηχεία οροφής
Εμπειρία ήχου που έρχεται από ψηλά 

Χάρη στην τεχνολογία εικονικού ήχου Surround της Sony, το sound bar μπορεί να τοποθετήσει τον ήχο κάθετα στον χώρο, για να απολαμβάνετε εμπειρία ήχου τριών διαστάσεων, χωρίς ηχεία οροφής. Μαζί με το Dolby Atmos και το DTS:X, το Vertical Surround Engine προσφέρει πιο ρεαλιστικό και πολυδιάστατο ήχο και σε άλλες μορφές.

Γράφημα που δείχνει πώς το S-Force PRO Front Surround αποδίδει εικονικό ήχο surround, μόνο με τα μπροστινά ηχεία
Ήχος Surround, εύκολα 

Μόνο με τα μπροστινά ηχεία, η μοναδική τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας ηχητικού πεδίου της Sony αναπαράγει εικονικά το πεδίο του ήχου Surround, έτσι ώστε να ακούγεται και από τις δύο πλευρές. Μπορείτε να απολαύσετε πλούσιο, κινηματογραφικό ήχο Surround, χωρίς περίπλοκο εξοπλισμό.

Εξελιγμένη τεχνολογία ηχείων

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε ακουστική που γεμίζει τον χώρο, με δύο ηχεία upfiring για ήχο που έρχεται και από πάνω, δύο tweeter δοκού και πέντε μπροστινά ηχεία, για διευρυμένο ήχο Surround, συν ένα subwoofer, για βαθιά μπάσα. 

Σύγκριση του μοναδικού τετράγωνου σχήματος του X-Balanced Speaker Unit με συμβατικό ηχείο
X-Balanced Speaker Unit

Η μονάδα ηχείου X-Balanced Speaker Unit αποτελείται από τα ηχεία upfiring, το ενσωματωμένο subwoofer και το μπροστινό ηχείο. Το μοναδικό ορθογώνιο σχήμα των ηχείων αυτών μεγιστοποιεί την περιοχή του διαφράγματος, για πιο δυνατά μπάσα. Μειώνει τη διαδρομή μονάδας οδήγησης, διατηρώντας την πίεση ήχου, για να μειώνεται η παραμόρφωση και να βελτιώνεται η καθαρότητα των φωνητικών. 

Βυθιστείτε σε μουσική ανώτερης ποιότητας

Απολαύστε τη μουσική όπως ακριβώς δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη, με ήχο υψηλής ανάλυσης, για πεντακάθαρη ακρίβεια. Ή ανακαλύψτε έναν νέο τρόπο ακρόασης με το 360 Reality Audio, για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ζωντανής συναυλίας ή επαγγελματικής ηχογράφησης. Με το HT-A7000, η μουσική ζωντανεύει όπως ποτέ άλλοτε.  

Γραφικό που δείχνει σε πραγματικό χρόνο την αποκατάσταση συμπιεσμένων αρχείων με DSEE Extreme

A = Διευρυμένη ακουστική δυναμική (έγχορδα και λεπτομέρειες επιπέδου ψιθύρου)
B = Αποκαταστημένες υψηλές συχνότητες (Ρεαλιστική ακουστική και φωνητικά)

Επαναφορά των συμπιεσμένων αρχείων σε πραγματικό χρόνο

Οι τεχνολογίες Edge-AI (τεχνητή νοημοσύνη) και DSEE Extreme™ (σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου) αναβαθμίζουν τα συμπιεσμένα αρχεία μουσικής σε πραγματικό χρόνο. Αναγνωρίζουν δυναμικά την ενορχήστρωση, τα μουσικά είδη και τα επιμέρους στοιχεία κάθε τραγουδιού, όπως τα φωνητικά ή τα ιντερλούδια, και επαναφέρουν τον ήχο υψηλού εύρους που χάνεται στη συμπίεση, για πιο πλούσια, πιο ολοκληρωμένη εμπειρία ακρόασης.

Ταινίες και παιχνίδια με απίστευτο ρεαλισμό

Δείτε ζωηρές σκηνές γεμάτες με έντονα, ρεαλιστικά χρώματα και βάθος. Κατά την αναπαραγωγή με sound bar HT-A7000, η εικόνα διατηρεί την αυθεντική της ποιότητα, για απόλυτα καθηλωτικές ταινίες. Το gaming γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό και ρεαλιστικό, με την υποστήριξη των τελευταίων φορμά, όπως ο μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης (VRR) και η αυτόματη λειτουργία μικρής καθυστέρησης (ALLM) σε HDMI 2.1.

Εικόνα λογότυπων 8K HDR, 4K 120 και Compatible with Dolby Vision.
Κονσόλα PlayStation®5 και χειριστήριο δίπλα σε τηλεόραση BRAVIA XR™ που δείχνει μια σκηνή από το Horizon Forbidden West
Απολαύστε μια καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιών και ταινιών

Απολαύστε καθηλωτική εικόνα, βελτιωμένη από τις αυτόματες λειτουργίες αντιστοίχισης τόνων HDR και τύπου εικόνας, όταν συνδέετε τηλεοράσεις BRAVIA XR™ και το PlayStation®5 μέσω αυτού του προϊόντος.

Απολαύστε πιο γεμάτο, πιο πλούσιο ήχο, με ένα ασύρματο subwoofer και πίσω ηχεία

Το προαιρετικό ασύρματο subwoofer επιτρέπει στο ενσωματωμένο διπλό subwoofer του sound bar να χειρίζεται τα μπάσα και τα φωνητικά, ενώ το προαιρετικό ασύρματο subwoofer εστιάζει στον ήχο χαμηλών συχνοτήτων. Για ακόμα πιο κινηματογραφικές συγκινήσεις με τον ήχο να έρχεται απευθείας από πίσω σας, προσθέστε τα προαιρετικά ασύρματα πίσω ηχεία.


Μπροστινή όψη του subwoofer SA-SW5
Υπογούφερ SA-SW5

300 W δυνατών, πλούσιων μπάσων, από μονάδα οδήγησης 180 mm με παθητικό πομπό.

Μπροστινή όψη του subwoofer SA-SW3
Subwoofer SA-SW3

200 W ήχου από ένα μικρό subwoofer ανάκλασης μπάσων με μονάδα οδήγησης 160 mm.

Μπροστινή λήψη ενός ζεύγους ηχείων SA-RS5
Πίσω ηχεία SA-RS5

Σύνολο 180 W πιο διευρυμένου ήχου Surround με ηχεία upfiring.

Μπροστινή εικόνα των πίσω ηχείων SA-RS3S
Πίσω ηχεία SA-RS3S

Συνολικά 100 W διευρυμένου ήχου Surround

Λειτουργεί ιδανικά με τηλεοράσεις Sony

Σε συνδυασμό με τηλεόραση BRAVIA™, το HT-A7000 προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία εικόνας και ήχου, με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου της Sony. Το ιδανικό sound bar για τηλεοράσεις BRAVIA. 

Διάγραμμα με ήχο κεντρικού ηχείου από την τηλεόραση και soundbar με συγχρονισμό ακουστικού κέντρου BRAVIA
Καθηλωτικός ήχος με συγχρονισμό ακουστικού κέντρου BRAVIA

Σε σύνδεση με BRAVIA με συγχρονισμό ακουστικού κέντρου, το sound bar και η τηλεόραση γίνονται το κεντρικό ηχείο του home cinema. Αν συνδεθούν στο sound bar τα προαιρετικά πίσω ηχεία, το ηχείο της τηλεόρασης γίνεται το κεντρικό κανάλι και το sound bar μέρος του συστήματος 360 Spatial Sound Mapping. Έτσι ο ήχος ταιριάζει απόλυτα με το περιεχόμενο στην οθόνη, για πραγματικά καθηλωτική εμπειρία.

Ο ήχος ταιριάζει τέλεια με τη δράση

Με τον συγχρονισμό ακουστικού κέντρου, θα ακούτε τους διαλόγους να έρχονται ακριβώς από εκεί που στέκεται ο χαρακτήρας στη σκηνή. Ευθυγράμμιση ακριβείας δράσης και ήχου, για ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία προβολής. 

Οικογένεια σε καναπέ βλέπει τηλεόραση με sound bar HT-A7000 σε μαρμάρινο έπιπλο
Στιγμιότυπο οθόνης με τις ρυθμίσεις sound bar στο μενού γρήγορων ρυθμίσεων της BRAVIA
Εύκολος χειρισμός με τηλεοράσεις BRAVIA

Με το ενσωματωμένο περιβάλλον χρήσης, οι ρυθμίσεις ήχου του sound bar εμφανίζονται αυτόματα στο μενού γρήγορων ρυθμίσεων της BRAVIA για εύκολο χειρισμό του ηχητικού πεδίου, της έντασης και άλλων λειτουργιών.

Το sound bar HT-A7000 σε μαρμάρινο έπιπλο, κάτω από BRAVIA με βάση πολλών θέσεων
Τοποθέτηση sound bar

Αν έχετε τηλεόραση BRAVIA με βάση πολλών θέσεων, μπορείτε να αλλάξετε τη θέση της βάσης της τηλεόρασης και να τοποθετήσετε το HT-A7000 κάτω από την τηλεόραση, για διακριτική εμφάνιση. 

Ενιαία, πανκατευθυντική σχεδίαση

Το HT-A7000 και τα προαιρετικά ηχεία έχουν κατασκευαστεί με την ίδια φιλοσοφία πανκατευθυντικής σχεδίασης. Το HT-A7000 είναι ιδανικά σχεδιασμένο για τα προαιρετικά ηχεία. Οι κομψές στρογγυλεμένες γωνίες δημιουργούν ένα ενιαίο κομμάτι που αποδίδει ήχο ευρείας διασποράς. Ο συνδυασμός υλικών με πλούσιες υφές το καθιστά ιδανικό για κάθε αισθητική σαλονιού.

Απολαύστε μουσική με όλη την οικογένεια 

Αποκτήστε πρόσβαση σε δημοφιλείς υπηρεσίες μουσικής, όπως το Spotify και απολαύστε όλα τα αγαπημένα σας άλμπουμ και τις λίστες αναπαραγωγής σε streaming, με Chromecast ή Apple AirPlay 2. Καλέστε την οικογένεια και διασκεδάστε όλοι μαζί. 

Οικογένεια που απολαμβάνει μουσική σε σαλόνι με τηλεόραση και sound bar HT-A7000 σε μαρμάρινο έπιπλο
Λογότυπο Bluetooth®
Σύνδεση Bluetooth®

Μεταδώστε ασύρματα μουσική από το smartphone, το tablet ή το laptop σας μέσω τεχνολογίας Bluetooth®. 

Λογότυπο Wi-Fi®
Streaming μέσω Wi-Fi

Συνδεθείτε στο διαδίκτυο με ενσωματωμένο Wi-Fi και κάντε streaming μουσικής από συσκευές στο οικιακό δίκτυο.

Λογότυπο Spotify Connect™
Spotify Connect™

Ακούστε το Spotify απευθείας από το ηχείο σας, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Spotify Connect™ στη συσκευή σας ως τηλεχειριστήριο.

Λογότυπο Chromecast built-in
Chromecast built-in

Μεταδώστε μουσική, online ραδιόφωνο και podcast από το smartphone, το tablet ή το laptop στη συσκευή ήχου απλώς πατώντας το κουμπί "Cast".

Λογότυπο Apple AirPlay
Apple AirPlay 2

Μεταδώστε μουσική και όχι μόνο, από τις αγαπημένες συσκευές σας Apple στο sound bar. Όλα με ένα πάτημα.

Όλα όσα αγαπάτε, σε πραγματικά καθηλωτικό ήχο

Ένας έξυπνος αλγόριθμος προσθέτει ήχο από ψηλά στα συμβατικά soundtrack ήχου Surround, ακόμα και στερεοφωνικό ήχο, μετατρέποντας όλα όσα ακούτε σε καθηλωτικές ηχητικές εμπειρίες. Απλώς πατήστε το κουμπί Immersive AE στο τηλεχειριστήριο για ενεργοποίηση.

Οικογένεια σε καναπέ που βλέπει τηλεόραση με το sound bar HT-A7000 σε μαρμάρινο έπιπλο και ανενεργό το Immersive AE
Ανενεργό Immersive AE
Οικογένεια σε καναπέ που βλέπει τηλεόραση με το sound bar HT-A7000 σε μαρμάρινο έπιπλο και ενεργό το Immersive AE
Ενεργό Immersive AE
Διάγραμμα που δείχνει άτομο να χειρίζεται το sound bar HT-A7000 μιλώντας στο Google Home
Φωνητικός έλεγχος

Το sound bar είναι συμβατό με συσκευές με Google Assistant με Chromecast built-in και με συσκευές με Amazon Alexa. Απλώς προσθέστε το sound bar HT-A7000 στην ομάδα ηχείων, με την εφαρμογή Google Home, και χειριστείτε τη μουσική, την ένταση ήχου και άλλα, μόνο με τη φωνή σας.

Εγκατάσταση σε δευτερόλεπτα 

Το sound bar HT-A7000 είναι έτοιμο για χρήση σχεδόν αμέσως. Απλώς βάλτε το στην πρίζα, συνδέστε την τηλεόρασή σας με το βύσμα HDMI eARC και θέστε το σε λειτουργία. Με USB, οπτική και αναλογική είσοδο ήχου, καθώς και είσοδο και έξοδο HDMI (eARC), και έξοδο S-CENTER OUT στα συμβατά μοντέλα BRAVIA, έχετε όλες τις απαραίτητες συνδέσεις για να απολαύσετε συναρπαστική εμπειρία ήχου Surround.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Ανακαλύψτε ένα νέο επίπεδο καθηλωτικής εμπειρίας με το HT-A7000. Χρησιμοποιώντας μόνο το sound bar, βυθίζεστε σε αυθεντικό ήχο Surround 7.1.2 καναλιών, με S-Force PRO Front Surround και Vertical Surround Engine. Ή μπορείτε να προσθέσετε τα προαιρετικά πίσω ηχεία, για να απολαύσετε 360 Spatial Sound Mapping με πολλά πλασματικά ηχεία.
  • Υποστηρίζει 360 Spatial Sound Mapping με προαιρετικά πίσω ηχεία

  • S-Force PRO Front Surround και Vertical Surround Engine, για πολυδιάστατο ήχο

  • Ηχεία upfiring, tweeter δοκού, διπλό ενσωματωμένο subwoofer και πέντε μπροστινά ηχεία.

  • Βελτιστοποίηση ηχητικού πεδίου για εύκολη εγκατάσταση

  • Κάντε streaming μουσικής με ασύρματη συνδεσιμότητα

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον