Ακουστικά Κεφαλής

Ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου

Εστιάστε στη μουσική χωρίς περισπασμούς χάρη στα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου. Συνεχίστε την περιήγηση για να ανακαλύψετε τα τέλεια ακουστικά για σας.

Μουσική χωρίς παρεμβολές

Με τα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου ακούτε μόνο μουσική, χωρίς περισπασμούς. Από τα ακουστικά-ψείρες έως τα ακουστικά με στήριγμα κεφαλής με Bluetooth® για ασύρματη μετάδοση, θα βρείτε διάφορα στυλ κατάλληλα για σας, για ακρόαση χωρίς διακοπές.

Άντρας ο οποίος φοράει ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου εν κινήσει
Γυναίκα η οποία φοράει ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου
Ακρόαση όπως ποτέ άλλοτε

Απολαύστε τη μουσική σας με εξουδετέρωση θορύβου περιβάλλοντος έως 99,7% και απολαύστε εξαιρετική λεπτομέρεια, μπιτ και φωνητικά όπως ποτέ άλλοτε. Έχετε κλήση σε αναμονή; Απλά απενεργοποιήστε την εξουδετέρωση θορύβου και μιλήστε.

Μόνο τα καλύτερα

Βελτιώστε τη μουσική με την τελευταία τεχνολογία ήχου της Sony. Είτε πρόκειται για ροκ, χορευτικά ή κομμάτια κλασικής μουσικής, το μεγάλο εύρος συχνοτήτων και οι ισχυρές μονάδες οδήγησης νεοδυμίου εξασφαλίζουν ότι κάθε νότα αναπαράγεται πιστά.

Άντρας ο οποίος φοράει τα καλύτερα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου της Sony
Σχεδιασμένα για άνεση

Απολαύστε άνετη ακρόαση. Τα κομψά ακουστικά σε ποικιλία χρωμάτων διαθέτουν επενδεδυμένα καλύμματα και διπλώνουν για εύκολη αποθήκευση. Τα ακουστικά-ψείρες παρέχονται σε 3 μεγέθη από μαλακή σιλικόνη, για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Ακουστικά-ψείρες εξουδετέρωσης θορύβου από τη Sony
Ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου της Sony
Ισχύς μεγάλης διάρκειας

Τα επιλεγμένα μοντέλα με διάρκεια μπαταρίας ως 80 ώρες με μία μόνο φόρτιση αντέχουν σε όλη τη διαδρομή. Για να τα φορτίσετε, συνδέστε τα στο φορτιστή USB και σε λίγες ώρες θα είναι έτοιμα για χρήση.